5 projektai, kurie pradžiugins visą šeimą

Kas gali būti smagiau ilgais rudens ir žiemos vakarais, nei drauge su visa šeima kurti, konstruoti ir meistrauti. Juk tik pradėję nuo artimiausios aplinkos, galime išties gyventi gražiau ir įdomiau. Siūlome jums prisiminti daugiausia dėmesio sulaukusius projektus, skirtus visai šeimai. O gal kažką panašaus pasiryšite įgyvendinti ir jūs – juk artėja Kalėdos...

1. Darau pats: lubos diena-naktis

Ar norėtumėte užmigti virš galvos šviečiant žvaigždėms? Tam nebūtina kraustytis į lauką - dangumi gali tapti ir jūsų lubos, įrodė vienas tėtis iš Niujorko, kuris sumontavo lubas savo sūnaus kambaryje, paversdamas jas dangaus skliautu.

© boredpanda.com nuotr.

Daugiau skaitykite čia: Darau pats: lubos diena-naktis

2. Darau pats: rimtiems reikalams aptarti skirtas mini baldų komplektas

Stalius mėgėjas Jonas Udris sutiko pasidalinti savo kūriniu – dviejų kėdžių ir stalo komplektu savo vaikams, kurį pasigamino pats.

© Asmeninio archyvo nuotr.

Daugiau skaitykite čia: Darau pats: rimtiems reikalams aptarti skirtas mini baldų komplektas

3. Darau pats: kaip pasistatyti hobito olą savo kieme

Trisdešimtmetis Ashley Yatesas nėra hobitas. Bedforde, Anglijoje gyvenantis vyras užsiima dizainu ir statybomis, todėl nusprendė pasistatyti ir įsirengti hobito olą savo kieme. Po to, kai šioje vietoje nudžiūvo medis, vyras nusprendė, kad hobito ola bus puikus sprendimas, kuris užims medžio vietą. Įgyvendinti šį projektą truko apie metus.

© boredpanda.com nuotr.

Daugiau skaitykite čia: Darau pats: kaip pasistatyti hobito olą savo kieme

4. Darau pats: žaidimų aikštelė vaikams už 600 eurų

Ką daryti, jei norite, kad vaikai turėtų judrią vaikystę ir daugiau laiko leistų lauke? Vienas iš būdų - įrengti jiems žaidimų aikštelę. Tačiau ką daryti tuo atveju, jei tokios aikštelės kainuoja didelius pinigus? Paaukoti savo laiko ir įsirengti tokią aikštelę patiems! Taip ne tik galėsite ją įrengti tokią, kokią norite, tačiau ir sutaupysite. Be to, gamyba suteikia malonumo, todėl būtent taip ir pasielgė stalius-mėgėjas Jonas Udris, vaikams savo rankomis pagaminęs jau ne vieną medinį stebuklą.

© J. Udrio nuotr.

Daugiau skaitykite čia: Darau pats: žaidimų aikštelė vaikams už 600 eurų

5. Darau pats: šeimyninės lovos įrengimas

Ką daryti, jei baldai, kuriuos naudojate, tampa nebepatogūs? Senus baldus galite parduoti, atiduoti, perdirbti ar išmesti, tačiau tai tik viena medalio pusė - juk reikės rasti naują. Lygiai taip pat naująjį baldą galite nusipirkti, gauti dovanų ar tiesiog pasigaminti. Ši istorija būtent apie tai - tinklapio boredpanda.com skaitytoja dalinasi istorija, kaip buvo sukonstruota šeimyninė lova.

© boredpanda.com nuotr.

Daugiau skaitykite čia: Darau pats: šeimyninės lovos įrengimas

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis