Darau Pats: išradingas grindų sprendimas, kuris daug neatsieis

Kai šios specializuotos vyrų kirpyklos savininkui buvo paskirti 1000 svarų sterlingų kirpyklos grindims įrengti, jis priėmė netikėtą sprendimą – nusprendė jas padengti 70 000 monetų.

Kai specializuotos vyrų kirpyklos savininkas Rich Holtham gavo 1000 svarų sterlingų naujoms kirpyklos grindims įrengti, jis priėmė netikėta ir originalų sprendimą – vietoje to, kad įrengtų paprastas grindis, jis išsikeitė 700 GBP į 70 000 pensų ir padengė jais visą grindų plotą.

„Mes norėjome kirpykloje įrengti naujas grindis, tačiau jų įsigijimo ir įrengimo kaina buvo aukšta, todėl mes nusprendėme padaryti kažką šiek tiek neįprasto, persvarstėme keletą skirtingų idėjų rastų internete“, - pasakoja Rich.

Visi kirpyklos darbuotojai drauge praleido savaitę klijuodami monetas. Galų gale rezultatas nenuvylė, šiandien kirpykla didžiuojasi ne tik pačiomis gražiausiomis grindimis mieste, bet ir laisva reklama: „Praeiviai nuolat užsuka į kirpyklą, norėdami padaryti kelias nuotraukas. Mes iš to įgijome nemažai naujų klientų“, - dalinasi įspūdžiais savininkas.

Informacijos šaltinis boredpanda.com

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis