Darau pats: itin nesudėtingi kavos staliukų sumanymai

Atėjus naujiems metams, ne vienas iš mūsų užsibrėžia tikslą pasiekti vienų ar kitų rezultatų. O kodėl gi vienas iš tokių tikslų negali būti baldo pagaminamas savomis rankomis? Siūlome pasisemti įkvėpimo iš šių nesudėtingų Darau Pats staliukų projektų.

Paletės – itin pamėgta medžiaga įvairiuose Darau Pats projektuose. Dėl Lego kaladėles primenančios formos, jas galima lengvai transformuoti į pasirinktą baldą.

A post shared by Home Decor (@apt.sevenn) on Nov 26, 2017 at 9:02am PST

Medinė elektros kabelio ritė – iš pirmo žvilgsnio yra atlieka, tačiau ją sutvarkius (nušlifavus, padažius ar padengus laku), ji puikiai gali atlikti staliuko vaidmenį.

A post shared by @why_not_do_it_yourself on Dec 16, 2017 at 4:21am PST

A post shared by Lauren Rogers (@thetinroof_farmhouse) on Aug 14, 2017 at 5:32pm PDT

Natūrali, tekstūriška mediena interjere atrodo labai charakteringai. Prie pasirinkto medienos gabalo priderinus stalo kojeles, galima sukurti itin originalų staliuką.

A post shared by Gran Sasso (@sass_sf) on Oct 12, 2017 at 8:50am PDT

A post shared by Chan (@chan_arounnothay) on Oct 19, 2017 at 7:33pm PDT

A post shared by @tk_hamburg on Dec 26, 2017 at 7:43am PST

Betonas šiandien yra sparčiai populiarėjanti medžiaga interjere. Jo gausu apdailoje, baldų bei aksesuarų detalėse. Jis namuose sukuria industrinio / urbanistinio šarmo. Šią medžiagą tinka derinti tiek su mediena, tiek su metalu (mediena šią medžiagą sušildo, o metalas pabrėžia jos pramoninę kilmę).

Staliuko gamybai galima panaudoti ir senus, nebenaudojamus daiktus. Pavyzdžiui, tam puikiai gali pasitarnauti senas lagaminas ar padanga.

A post shared by Sanja Boo (@sanja.boo) on Sep 5, 2017 at 1:02pm PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis