Interjero dizaino horoskopas. Ką atskleidžia tavo zodiako ženklas?

Jautis vertina jaukų priegblobstį, avinai dievina avangardą, o dvyniai noriai pasitinka permainas. Ar jūsų zodiako ženklas gali daryti įtaką interjero dizaino stiliui namuose? Skaitote horoskopus kiekvieną dieną ir nuolat sekate astrologines naujienas? Tiesą sakant, visiškai nesvarbu, ar jūs domitės saule, mėnuliu ir žvaigždėmis, jums tereikia apsižvalgyti po namus. Perskaitykite interjero dizaino horoskopą ir sužinokite, ar jūsų pasirinktą interjero stilių paveikia zodiako ženklas. Spauskite žemiau esančią rodyklę, kad perskaitytumėte savo horoskopą.

Avinas dinamiškas ir ryžtingas, tačiau kartais jam trūksta organizacinių sugebėjimų ir ištvermės, o tai gali trukdyti energingumui ir verslumui. Jis gali pirmas imtis projekto, tačiau taip pat, pirmas gali imti nuobodžiauti projektui įsibėgėjus, todėl jam reikia paprastos, gerai suplanuotos erdvės, kuri atspindėtų jo gyvybingumą. Drąsi šio ženklo asmenybė dievina naujausias tendencijas ir minimalizmą. Avinui patinka įgyvendinti naujas idėjas. Jis mėgsta ugningą spalvų paletę: raudoną, oranžinę ar saulėtai geltoną.

Shutterstock nuotr.

Jautis yra linksmas ir jausmingas, tad vertina paprastą interjerą, visų pirma paremtą patogumu ir prabanga. Kartais uždara šio ženklo prigimtis šiek tiek priešinasi permainoms, bet visgi namai atspindi meilę gražiems daiktams. Antikvariniai daiktai, gyvos gėlės, minkšti audiniai jam puikiai tinka. Jaučiui patinka kolekcionuoti įvairius daiktus bei triūsti virtuvėje, todėl jis turi viską, ko tik gali prireikti maisto gaminimui ir leisti laiką virtuvėje. O svetainė puiki vieta atsipalaiduoti. Geros kokybės baldai dažnai derinami prie pianino ar naujausios garso sistemos – šis zodiako ženklas dievina muziką. Jaučiui patinka žali atspalviai, žemiškos spalvos ir rožinė.

Shutterstock nuotr.

Ar tai būtų palapinė, ar prabangus viešbutis, jiems būtų vienodai patogu. Svetainė gyva ir skatinanti bendrauti. Svetainės baldai kruopščiai išdėstyti, kad būtų lengviau palaikyti pokalbį. Kadangi šio zodiako ženklo atstovai seka naujausias tendencijas, jiems patinka pirmiesiems sukurti moderniausią įvaizdį. Dvynius traukia modernus stilius, paprastos linijos ir metalo dirbiniai. Nors mėgsta geltoną, jiems taip pat patinka ryškūs mėlynos ir žalios atspalviai.

Shutterstock nuotr.

Vėžys pasižymi stipriu savisaugos instinktu, jo namų interjeras spinduliuoja šiluma ir jaukumu. Jam patinka suteikti kambariui gyvumo, jis puikiai žino, kaip sukurti tobulą atmosferą namuose. Vėžį traukia šaltos spalvos: balta ir visi perlų bei sidabro atspalviai, tačiau, kadangi jam labai svarbi šeima ir draugai, jo namuose visada jauku ir malonu leisti laiką. Vėžiui taip pat patinka mieli, sentimentalūs daiktai. Jį pradžiugins nuotraukų galerija kambaryje ar koridoriuje.

Shutterstock nuotr.

Liūtas didžiuojasi gražiai įrengtais namais. Jis dievina elegantišką dekorą, teatrališkais bruožais pasižyminčius baldus, egzotiškas detales, dekoratyvinį apšvietimą ir veidrodžius. Taip pat mėgsta pramogas. Dažniausiai virtuvėje statomas didžiulis stalas, kad svečiai galėtų apsilankyti, kol jis gamina. Vos užsinorėjęs gali gauti gėrimą – baras niekada nebūna tuščias. Kita vertus, mėgsta laiką leisti daug funkcijų turinčiame miegamajame. Liūto mėgstamiausios spalvos: oranžinė, raudona, geltona ir violetinė.

Shutterstock nuotr.

Mergelė yra skrupulinga ir organizuota, tad negali pakęsti netvarkos, todėl ji skiria ypatingą dėmesį smulkmenoms. Jai reikia daug erdvės daiktams susidėti, kad namai visada būtų tvarkingi ir blizgėtų švara. Mergelei patinka antikiniai baldai, ypač šviesaus medžio ar stiklo. Mergelei patinka grietinėlės spalva, mėlyna ir gelsvai žalia. Kadangi jai svarbi kiekviena detalė, Mergelė dievina interjero praktiškumą. Ji visada pasiruošusi priimti svečius, užkandžiai laukia draugų paprastai ir tvarkingai įrengtoje virtuvėje.

Shutterstock nuotr.

Svarstyklių namuose viskas subalansuota ir harmoninga. Svarstykles labiau traukia tradicinis stilius. Lempos, veidrodžiai, paveikslai ir vazos sudėtos simetriškai. Įgimta elegancija ir estetinis suvokimas padeda atrasti išskirtinės kokybės daiktus. Svarstyklės nepašykštės išleisti daugiau nei numatyta, kad įsigytų norimą interjero detalę. Jos ypač mėgsta atvirą erdvę. Mėlyni ir opalo atspalviai gali padėti sukurti gaivią erdvę, kurios ji trokšta. Tiesa, gali prireikti laiko, kol apsispręs, kuria spalva dažyti sienas, tačiau galų gale, vis vien sukurs menišką ir harmoningą dizainą.

Shutterstock nuotr.

Kadangi Skorpionui reikia privatumo, namuose jis sukurs prieglobstį nuo viso likusio pasaulio. Skorpionas dievina išskirtinį dizainą su paslaptingumo prieskoniais. Kruopščiai parinkti aksesuarai – svarbiausia detalė, padedanti pasiekti šį tikslą. Kadangi Skorpionas turi įgimtų meninių gebėjimų, per išpardavimą įsigytus baldus jis gali paversti kažkuo nepaprastu. Skorpionas mėgsta raudoną, oranžinę, bordo ir juodą. Vonioje dominuoja marmuras ir veidrodžiai.

Shutterstock nuotr.

Šaulio interjeras atspindi aistrą kelionėms ir svetingumui. Šaulys mėgsta leisti laiką su šeima ir draugais. Šaulys pasitinka svečius spinduliuodamas optimizmu ir džiaugsmu. Ir net jei Šaulys gyvena vienas, jis rinksis baldus tinkamus pramogoms. Jam nebūtina, kad viskas būtų prabangu. Po visą kambarį išmėtytos smulkmenos, kurios dažniausiai būna parvežtos iš kelionių, atspindi eklektišką stilių. Violetinė, turkis ir mėlyna puikiai tinka nuotykius dievinančiai asmenybei. Nuotraukos, patogi sofa ir stalo žaidimai – to, ko reikia, kad šis zodiako ženklas pasijustų kaip namie.

Shutterstock nuotr.

Atsakingas ir drausmingas, šio ženklo stiliaus pojūtis labai žemiškas. Svarbiausia namų detalė - didžiuliai baldai, medinės ir odinės relikvijos bei keli patogumo suteikiantys akcentai, pavyzdžiui, pagalvėlės ir rytietiški kilimai. Ožiaragiui reikia atskiro kambario darbui ir vietos apdovanojimams susidėti, nes jis didžiuojasi savo pasiekimais. Virtuvė turi būti praktiška. Ožiaragiui patinka planuoti, ką valgys iš anksto, dažnai viskas paruošiama prieš dieną. Mėgstamiausios spalvos: tamsūs žemės tonai, pilka ir žalia.

Shutterstock nuotr.

Nepriklausomas ir neįprastas. Dievina novatorišką dizainą, todėl jį supa itin modernus stilius ir naujausioji aukštųjų technologijų įranga. Prietaisų gausu visur kur tik apsižvalgytum - ir svetainėje, ir miegamajame. Vandeniui reikia daug erdvės išsekusioms baterijoms įkrauti. Vandenis dažnai renkasi violetinius ar žalsvai melsvus atspalvius. Jis mėgsta baldus ir dekoro detales iš metalo. Meniškos sielos Vandenis mėgsta atsinaujinti, o kadangi jam labai patinka padėti kitiems, jis dažnai siūlo pagalbą draugams, kurie ketina įsirengti namus.

Shutterstock nuotr.

Žuvys turi lakią vaizduotę, yra intuityvūs ir jautrūs. Jie tarsi chameleonas, kuris nebijo maišyti skirtingų stilių. Žuvims reikia erdvės apmąstymams ir kūrybai išreikšti. Jie mėgsta visus vandens atspalvius, nuo melsvos iki žalios. Žuvys nemėgsta būti įsprausti į mažytę erdvę, todėl jiems reikia daug didelių langų, iš kurių sklistų šviesa. Visada apsupti gražių daiktų ir tiksliai žinantys, kur kas turėtų gulėti, o meno kūriniai atspindi meniškąją jų pusę.

Shutterstock nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis