Pinigus į namus pritrauksite laikydamiesi šių patarimų

Atvėrus pagrindines namų duris, prieš akis išnyra ne aklina ir siaura siena, be galimybės pajudėti, o šviesi ir erdvi patalpa. Pagal Feng Šui, siauras prieškambaris signalizuoja apie ribotas finansines galimybes ir išteklius. Tačiau pasitelkus šią, senovės Kinijos tradiciją, mes galime paversti net ir siauriausią koridorių jaukia ir erdvia vieta namuose. Daugiau paslapčių - šiame straipsnyje.

Kad ir kokio dydžio būtų jūsų prieškambaris, atminkite, kad jokiais būdais negalima apkrauti šios namo dalies retai naudojamais daiktais. Kelias į pasiturintį gyvenimą gali būti labai sunkus ir ilgas, jeigu: prie pagrindinių durų stovi storu dulkių sluoksniu padengta spintelė, kurią jau seniai laikas mesti į sąvartyną; prieškambaryje išrikiuota visa eilė batų, o pakaba linksta nuo drabužių; nepavyksta pagrindinių durų atverti iki galo dėl šalia rymančių lentų, lazdų ar slidžių; virš durų kabo nesaugiai pritvirtinta spintelė.

Tokiu atveju turtus žadanti energija negali prasiskverbti toliau prieškambario dėl čia esančios betvarkės. Taigi, geriausia, ką galima padaryti, tai iš prieškambario pašalinti visus nebūtinus daiktus ir palikti tik šiuo metu labiausiai reikalingą avalynę ir drabužius, o visa kita laikyti spintoje.

Veidrodis prieškambaryje

Norint vizualiai padidinti vaizdą prieškambaryje, šalia pagrindinio įėjimo į namus pakabinkite veidrodį. Veidrodis būtinai turi būti įrėmintas arba įstatytas į sieną taip, kad neliktų jokių atsikišusių ir aštrių kampų, kurie skleistų neigiamą energiją. Be to, veidrodis turi atspindėti vaizdą visu ūgiu, o ne „nukirsti“ kūno dalis: kojas, rankas, galvą. Vengtina kabinti veidrodį priešais pagrindines duris, nes sėkmę ir laimę spinduliuojanti energija, kuri patenka į namus, šiuo atveju atsisuka atgal.

Patartina, kad veidrodis atspindėtų ne priešais stovinčią ir drabužiais apkrautą kabyklą, o ką nors gražaus, kas simbolizuotų turtus ir finansinę gerovę, pavyzdžiui, paveikslą su vandens peizažu, fontanu ar žuvimis, taip pat gandrų, elnių ar drakonų figūrėles.

Nerekomenduojama kabinti aštuoniakampio formos veidrodžio namuose su kitų kultūrų simbolika, pavyzdžiui, trigramomis ar hieroglifais, nes tokie veidrodžiai gali pridaryti daug žalos jūsų namams.

Kilimėlis prieškambaryje kuria erdvumo pojūtį

Vizualiai padidinti prieškambarį galima priešais duris patiesus kilimėlį, kuris kontrastuotų su grindimis, tačiau spalva derėtų prie aplinkos. Jeigu pagrindinės durys yra pietrytinėje namo dalyje, tuomet kilimėlis privalo būti mėlynos, žalios arba juodos spalvos. Norint pritraukti pinigus į namus, reikia po kilimu pakišti tris penkių centų monetas.

Grindys prieškambaryje privalo būti prižiūrimos ir švarios, priešingu atveju kelias į sėkmę ir materialinę gerovę gali būti ilgas ir sunkus.

Spalvos ir apšvietimas prieškambaryje

Prieškambaris, lygiai taip pat kaip ir pagrindinės namų durys, turi būti labai gerai apšviestos. Ryški, tačiau nespiginanti akių šviesa prie įėjimo į namus, pritraukia gerą energiją, kuri sukuria jaukią ir svetingą atmosferą bei praskaidrina nuotaiką. Tam pakanka pakeisti 60 vatų įprastą lemputę į galingesnę – 100 vatų arba pritaisyti dar vieną šviestuvą. Svarbu nepamiršti, kad gyvenamasis namas nebūtų apšviestas fluorescencinėmis lempomis, nes jos yra kenksmingos.

Jeigu nežinote, kokią spalvų paletę parinkti prieškambariui, geriausia vadovautis In ir Jang principais ir laikytis balanso. Tokiu atveju, pernelyg kampuotą ir šviesų prieškambarį galima sušvelninti pasteliniais tonais arba užuolaidomis. Vis dėlto jeigu prieškambaris yra niūrus ir tamsus, jį įmanoma pagyvinti ryškesnėmis ir sodresnėmis spalvomis. Kitas būdas – iškabinti sienas ovalo ar stačiakampio formos paveikslais ir fotografijomis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis