Daug nekainuosiančios idėjos, kaip Valentino dieną paversti ypatinga

Valentino diena aktuali visiems nepaisant amžiaus – ją švenčia vaikai, poros ir draugai. Atvirukai, šokoladai, gėlės tampa meilės, dėmesio išraiška. Mokyklas, darbo vietą ir namus išpuošiame širdelėmis, balandžiais, kupidonais ir gėlėmis. Primename paprastas idėjas, kurias tikriausiai buvote primiršę.

Fotolia nuotr.

1. Nuspręskite, kam skirtos puošmenos – vaikams, sutuoktiniui, klientams ar tiesiog sau.

Fotolia nuotr.
Fotolia nuotr.

2. Pasirinkite Valentinos dienos puošmenų temą. Ar tai bus koks vaikiškas filmukas, ar senovinis stilius, galbūt tradicinis dekoras. Gaminkite ar pirkite puošmenas, turėdami temą mintyse.

Vida Press

3. Pasirinkite spalvas. Pakaks nuo vienos iki trijų spalvų. Tiesa, mažiems vaikams galbūt labiau patiks spalvingesnės puošmenos, o ką jau kalbėti apie širdučių formos saldainius.

Fotolia nuotr.

4. Žvakes rinkitės su švelniais, romantiškais kvapais. Raudonos, baltos ar rožinės vanilės, rožių, rudojo cukraus kvapo žvakutės pavers jūsų namus kvapnia Valentino dienos oaze.

Fotolia nuotr.

5. Pagaminkite girliandą arba plakatą su užrašu. Tokių dalykų galima ir nusipirkti, bet pačių pasigamintuose daiktuose yra dalelė jūsų energijos. Girlianda gali būti suklijuota, suverta iš popierinių įvairiaspalvių širdelių.

Fotolia nuotr.

6. Nupirkite gėlių. Tradiciškai per Valentino dieną dovanoja raudonas ir baltas rožes. Jums gali patikti ir rožinės gėlės. Nusipirkite rožių, nuskabykite jų žiedlapius ir pabarstykite po namus ar miegamajame ant lovos.

Fotolia nuotr.

7. Namuose pastatykite dubenį su saldainiais arba sudėkite saldainius į kokį neįprastą indą.

Fotolia nuotr.
Fotolia nuotr.

8. Pridėkite namuose pirktų ar pasigamintų mielų smulkmenėlių.

Fotolia nuotr.
Fotolia nuotr.

9. Apipurkškite spalvotais klijais papuošimus, atvirukus, žvakutes.

Fotolia nuotr.

10. Mylimiems žmonėms pagaminkite atvirukų Valentino dienos proga.

Vida Press

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis