Gudrybės, dėl kurių jūsų namai taps panašūs į talentingosios atlikėjos Adele

Garsenybių gyvenimus aprašantys portalai gegužės mėnesio paskutinėmis savaitėmis mirgėjo pranešimais apie tai, jog daininkė Adelė kraustosi į JAV ir visai nesenai įsigijo garsųjį Beverli Hilso dvarą. Kalbos apie tylią namų medžioklę Los Andželo rajone sklido nuo praeito rudens ir atrodo, kad paieškos jau baigtos - Adelė slapta įsikūre prabangiame Beverli Hilso dvare prieš mėnesį ir laiko jį paslaptyje nuo sandorio sudarymo.

Adele dvaras pasislėpęs vienoje iš Beverli Hilso labiausiai išskirtinių vietų - 614 kvadratinių metrų rezidencija įsikūrusi šalia tokių įžymių kaimynių kaip Jennifer Lawrence, Jennifer Aniston ir Cameron Diaz. Pranešama, kad Adele sumokėjo 9,5 milijono JAV dolerių savo naujam pirkiniui - 400 000 JAV dolerių nusiderėjo nuo originalios kainos (prašoma kaina buvo 9,9 mln JAV dolerių).

O ar kada nors susimąstėte, kuo gi turėtų būti išskirtiniai namai, kad kainuotų milijonines sumas, o juos rinktųsi pasaulinio lygio įžymybės? Pirmiausia jie turi būti erdvūs su daugybe kambarių. Į dėmesio centrą patekusiame Beverli Hilso dvare yra net keturi miegamieji ir šeši vonios kambariai, plius išpuoselėta virtuvė ir didelė, atvira svetainė.

Be to, tai šviesus ir saulės šviesos užpildytas namas, su elegantišku klasikiniu interjeru, bet atnaujintas moderniomis dizaino detalėmis. Į akis iš karto krenta atnaujinti šviestuvai – nors visi jie klasikinio stiliaus, tačiau išpildyti pačiomis moderniausiomis priemonėmis – su LED lempomis.

Didžiausia Lietuvoje LED šviestuvų gamybos ir prekybos įmonė „Elmo technologijos“ atkreipė dėmesį, jog Beverli Hilso interjero nuotraukose užfiksuoti modernūs LED šviestuvai yra beveik identiški lietuviškiems analogams. Tad jie ne tik nepadarytų gėdos, jei juos perkeltume į Beverli Hilso dvaro interjerą, bet kai kuriems pirkėjams gal net patiktų dar labiau, nei dabartiniai šviestuvai. Kad tuo būtų lengva įsitikinti, „Elmo technologijos“ parengė detalią apšvietimo studiją su savo rekomendacijomis.

Ypač šviesioje ir jaukioje Beverli Hilso dvaro svetainėje ryškų akcentą sukuria prabangus klasikinio stiliaus pakabinamas LED šviestuvas. Didelėms erdvėms toks šviestuvas ypač puikiai tinka, tad nekeista, kodėl dizaineriai jį ir pasirinko. Jeigu tokio dvaro interjeras būtų kuriamas Lietuvoje, be jokių problemų galėtume pakabinti nuotraukoje matomą LED šviestuvą „Florencija“.

Vienas didelės Beverli Hilso dvaro svetainės kampas skirtas ramiam pasėdėjimui prie židinio. O jį apšviečia skoningai įkomponuoti LED sieniniai šviestuvai, kurių dizainas mažai kuo skiriasi nuo lietuviškų analogų.

Pačias Beverli Hilso dvaro prieigas apšviečia klasikinio stiliaus LED sieniniai šviestuvai – atidžiau patyrinėjus kiemo nuotraukas, matyti, jog jie pakabinti ne tik prie pagrindinio įėjimo į namą bei įvažiavimą į garažą, tačiau ir antrame aukšte prie balkono durų. Nors balkonų apšvietimas pas mus nėra labai populiarus, tačiau reikia sutikti, jog tai labai praktiška idėja. Lietuvoje surasti klasikinio stiliaus sieninius lauko šviestuvus jau būtų sunkiau – pas mus populiariausi modernaus dizaino sieniniai lauko šviestuvai. Tad reiktų eiti į kompromisą – „Elmo“ pasiūlymą matote iliustracijoje.

Beverli Hilso dvaro kiemas išsiskiria gražiu kraštovaizdžiu su žvilgančiu baseinu ir pavėsine. Sode yra medžio namelis ir lauko traukinys, o gyvatvorę pagal baseino kraštą apšviečia beveik nepastebimi LED sodo šviestuvai. Kuriant panašią aplinką Lietuvoje, būtų galima naudoti modernaus dizaino LED sodo šviestuvus. Nors jų išvaizda jau modernesnė, tačiau atliekama funkcija yra identiška.

Tad jei galvojate, jog žvaigždžių namų interjeras yra nepasiekiamas „paprastiems mirtingiesiems“, tai nėra tiesa - kaip rodo ši „Elmo technologijos“ studija, viską, ko reikia turime čia, Lietuvoje. Tereikia noro, pinigų ir be jokio vargo galėtumėte sukurti lietuvišką Beverli Hilso dvaro versiją.

Informacija iš: Vida Press. Nuotraukos: Vida Press ir gamintojų.

ELMO light – naujausi apšvietimo sprendimai: www.elmo.lt

Užsakymo nr.: PT_71705904

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis