Tinkamiausia spalva jūsų interjerui pagal Zodiako ženklą

Kiekvienas Zodiako ženklas yra unikalus. Žinokite, kad namų interjero spalvos veikia savijautą ir pasaulėžiūrą. Rinkti spalvas reikia atsakingai. Jūsų dėmesiui – kokios interjero spalvos tinka, atsižvelgiant į gimimo datą.

Avinas – rožinė


Daugeliui rožinė spalva atrodo vaikiška, nerimta. Bet žvaigždės rodo jos išskirtinumą. Šiluma, jaukumas, ryškumas – visa tai rožiniuose atspalviuose. Dinamiškiems, bendrauti mėgstantiems Avinams ši spalva – išsigelbėjimas nuo pilkumos visais pavidalais, ji palaikys ir sušildys. Avinams patiktų ir oranžinių bei aukso spalvos tonų interjeras.


Jautis – juoda


Jaučių užsispyrimas – mėgstama pokalbių tema. Iš tiesų šie drąsūs ir ryžtingi žmonės paprasčiausiai turi konkrečia gyvenimišką poziciją, kurios laikosi iš paskutiniųjų. Jaučio namams idealiai tiks juodas interjeras, bent jau svetainėje galima sau leisti tokią prabangą. Ruda ir smėlinė padės subalansuoti ūmų kai kurių šio ženklo atstovų būdą.


Dvyniai – geltona


Dvyniams labai svarbi sienų spalva. Permainingi, nenuoramos Dvyniai neranda ramybės... Saulės atspalviai idealiai tiks šiems energingiems, aktyviems žmonėms. Turėtų patikti ir švelniai žydra spalva. Tokiuose namuose Dvyniams visada bus gera.


Vėžys – šviesiai žydra


Vėžiai – užkietėję namisėdos, jiems puikiai tiks raminanti žydrų atspalvių gama. Žydra, švelni alyvinė, pilkšvai melsva – štai kokių spalvų prašo Vėžio širdis.


Liūtas – violetinė


Regis, Liūtas bet ką gali įkvėpti, užkrėsti savo meile gyvenimui ir karališka nuotaika. Violetinė spalva padės sukurti namuose pakylėtą atmosferą, kuri tiesiog būtina Liūtams.


Mergelė – kreminė


Pieno, kreminiai, smėlio atspalviai padės Mergelei jaustis saugiai, savo pasaulyje, kur viskas vyksta taip, kaip reikia. Visi šviesūs atspalviai idealiai tinka Mergelei, teikia jai stiprybės.


Svarstyklės – žalia


Žalia – harmonijos spalva. Ji ypač reikalinga Svarstyklėms. Smaragdiniai, jaunos žolės atspalviai, sodri šlapios žolės spalva... Tokių tonų baldai ir spalvos gerina Svarstyklių gyvenimą.


Skorpionas – raudona


Skorpionai – žmonės su išlavinta intuicija, jautrūs, aistringi. Jiems labai patiks raudonų ir net vyšninių spalvų interjeras. Oranžinė ir juoda taip pat kuria palankią Skorpionams atmosferą.


Šaulys – šokoladinė


Šiai spalvai Šaulys tikrai neliks abejingas. Šokoladiniai, rudi atspalviai kelia filosofinę nuotaiką, kuriai taip dažnai pasiduoda Šauliai. Šiems nepailstantiems svajotojams tiks ir žydra, žalia spalvos kambaryje, kuriame jie praleidžia daug laiko.


Ožiaragis – pilka


Neutralūs atspalviai padeda Ožiaragiams sustiprėti, susitelkti, išlikti disciplinuotiems. Galim mėlynos intarpai. Ožiaragiams patinka kokybiški daiktai, į tai reikia atkreipti dėmesį renkants baldus ir dekoratyvius interjero elementus.


Vandenis – oranžinė


Oranžinė spalva pabrėžia Vandenio originalumą, sukurs šventišką nuotaiką. Oranžinių atspalvių gama skatina darbštumą, atskleidžia kūrybinius gebėjimus, taip pat malšina stresą. Idealu!


Žuvys – žydra


Jautrioms Žuvims mėlyna, žydra, violetinė – tikras radinys. Žuvų namai bus harmoningi, įkvepiantys, jei juose vyraus vandens ir kosmoso spalvos. Subtiliai prigimčiai reikalingas ją supantis grožis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis