Ateinančių metų namų horoskopas

Artėja slenkstis į kitus metus, tad pats metas pagalvoti apie praėjusius ir būsimus metus. Tik nepamirškite į horoskopą žvelgti kaip į pramogą.

Avinas

Avinams iki šiol buvęs ilgas sėkmės laikotarpis baigiasi. Šiais metais daug keliausite, daugiau nei įprastai, ypač nuo kovo iki rugsėjo, kai Marsas pripildys jūsų astrologinius namus užsieniečių, užsienio šalių ir tolimų kelionių. Iš kelionių parsivešite įvairių smulkmenų, jos papuoš jūsų namus. Kelerius pastaruosius metus daug dėmesio skyrėte karjerai, ir pagaliau galėsite išvykti į ilgą kelionę savo malonumui.

Jautis

Pastaruosius trejus metus Jaučiai urėjo daug rūpesčių su partneriais, laimė tai baigėsi. Buto draugas? Ne šiemet. Vienišiems Jaučiams bus smagu gyventi vieniems, nes galėsite sau tai leisti.
Džiugi žinia – praktiški, taupūs Jaučiai ateinančiais metais bus labiau kūrybingi, labiau nei bet kada anksčiau. Puikus metas užsiimti namų puošyba, ką nors meistrauti. Jei tik galite ką nors pasigaminti patys, taip ir darykite. Metai skirti įsirengti namus taip, kaip jums patinka. Palankiausias laikas prasidės nuo rugpjūčio 2 d.

Dvyniai

Nekilnojamojo turto srityje palankiausi ateinantys metai bus Dvyniams. Svajonių metai, Jupiteris įžengė į astrologinius jūsų namų namus. Jūsų laukia sėkmingiausi metai per 12 metų, būtų apmaudu tuo nepasinaudoti. Pirkite, nuomokite ar parduokite – kad ir ką nuspręstumėte daryti, fizinė erdvė bus didelė, saulėta, su gražiu vaizdu ir didelėmis spintomis. Atnaujinkite virtuvę, vonios kambarį ar rūsį. Jei norite įsigyti, bet negalite sau leisti, nesidrovėkite paprašyti pinigų tėvų – jie tikrai paskolins, o gal net padovanos. Visus metus jausite artimųjų paramą, nes Jupiteris neš dovanas ir sėkmę, o mainais nieko neprašys. Iki rugsėjo pradžios užbaikite pradėtus darbus, kol Jupiteris nepasitraukė ateinantiems 12-ai metų.

Vėžys

Vėžiai, jūs neatsiejami nuo savo namų lyg arbatos puodelis su lėkštute. Jei namuose nesijaučiate gerai, jums sunku funkcionuoti. Po rugsėjo 9-osios, Jupiteriui įžengus į ketvirtus jūsų astrologinius namus, prasidės džiugus laikas. Tai metas, kai pildosi visos svajonės.

Liūtas

Liūtai – zodiako dizaineriai, jūs be galo kūrybingi, jaučiate spalvas, medžiagas, tekstūras, nes jus globoja Saulė. Tiesa, šiemet galvosite apie meilę. Spręsite, ką daryti, iki pat spalio, o tada susidėlios veiksmų planas. Palankiausias metas galvoti apie namus – nuo spalio pabaigos iki lapkričio pabaigos. Gal bandėte parduoti ar pirkti namą, o spalį reikalai staiga pajudės. Nusiteikite, kad nebūtumėte užklupti netyčia. Jums patinka graži virtuvė (jei galėtumėte, čia ir gyventumėte), šiemet galite visiškai ją pertvarkyti. Turite metus ir mėnesį užbaigti projektams, kol pasitrauks Jupiteris.

Mergelė

Mergelės – ypač praktiškos, organizuotos. Jus tiesiog traukia į dėžučių ir pan. skyrių. Taip yra todėl, kad Mergelės gimusios tokiu laiku, kai nurenkamas derlius. Jūs mėgstate surinkti, padėti, nurinkti, perdirbti, gaminti... Metai ypač sėkmingi, auksiniai metai, bent jau iki rugsėjo vidurio. Jei sugalvosite parduoti baldus, tai padarysite greitai. Marsas bus jūsų astrologiniuose namuose pusę metų, jūs būsite pametę galvas dėl namų labiau už kitus zodiako ženklus. Jei namų neremontuosite, dažnai turėsite svečių. Ką gi, projektų ilgam neatidėliokite, nes nuo kovo pradžios iki rugsėjo pabaigos Marsas bus trukdanti planeta, taigi galimos kliūtys.

Svarstyklės

Praėjusius dvejus metus iš visų zodiako ženklų daugiausia rūpesčių turėjo Svarstyklės. Na bet šiais metais atsigriebsite. Sausis – palankiausias Jums mėnuo, tad nesnauskite. Daugybė planetų įžengs į Ožiaragio ženklą, tad pats metas imtis struktūrinių pokyčių – išgriaukite sieną, įrenkite virtuvėje salelę. Sausis tinkamas laikas bendrauti su statybininkais, dizaineriais, architektais. Rugsėjo 9 prasidės džiaugsmingas laikas, jūsų aukso amžius, kuris tęsis ištisus metus. Skolas gražinote, pareigas vykdėte atsakingai, slibinus įveikėte, dabar esate stipresnės nei anksčiau ir galite pagalvoti apie namus.

Skorpionas

Ateinančiais metais Skorpionai išleis daug pinigų. Galbūt kelsitės į naujus namus ar susilauksite kūdikio. Didelėms gyvenimo permainoms prireikia nemažai pinigų, bet jūs tai žinote. Nieko nedarote, vos įsigeidę, pinigus leidžiate labai apgalvotai, tad veikiausiai esate pasirengę. Prasidėjus vasariui – labai palankus metas keltis į naujus namus. Kitas ypač palankus laikas – antra rugpjūčio pusė.

Šaulys

2016 m. daugiausia su namais susijusių permainų laukia Šaulių ir Dvynių. Jei ne pirksite, tai remontuosite ir pan. Šauliai brangina laisvę, tad neskuba tekėti ar vesti. O jei neturite šeimos, neabejotinai mėgstate keliauti. Tiesa, šiemet dažnas Šaulys panorės įleisti šaknis. Puikūs metai stabilizuoti gyvenimą, įsipareigoti. Įspėjimas – ateinančiais metais galimos problemos dėl vandens, nes Žuvų ženkle bus keturios planetos – Merkurijus, Neptūnas, Saulė ir Mėnulis. Apdrauskite namus.

Ožiaragis

Vargšeliai Ožiaragiai – tikriausiai per pastaruosius pora metų mažiausiai du kartus kraustėtės į naujus namus. Dalis persikraustymų įvyko dėl darbo – esate labai ambicingas zodiako ženklas. Nuolatinių staigmenų planeta Uranas įžengė į jūsų namų namą 2011 m. kovą ir čia liks iki 2019 m. kovo. Turite išmokti lankstumo, gretai įsikurti. Turite galimybių išbandyti naujus daiktus, taigi galite eksperimentuoti – šviesios spalvos, tamsios spalvos, židinys. Bandydami, klysdami, vėl bandydami atrasite savo stilių.

Vandenis

Tiek daug planetų kreipia Vandenį atgal, kad metų pradžioje tikrai nepatartina sudarinėti nekilnojamojo turto sandorių. Trukdančios planetos nori, kad žiūrėtumėte atgal, o ne pirmyn, tad jei norėsite parduoti namą, gali tekti sumažinti kainą. Jei pardavinėjate nekilnojamąjį turtą, tai gali trukti labai ilgai. Būkite realistai ir paklausykite, ką sako agentas. Po lapkričio 14 d. sėkmė atsisuks į jūsų pusę. Va tada ateis laikas priimti svarbius sprendimus. Greičiausiai ketinate mokytis ar tobulintis, tad naujuose namuose įsirenkite kabinetą su gražiu stalu, kurio kitoms reikmėms nenaudokite.

Žuvys

Sako, Žuvys – kūrybiškiausias zodiako ženklas, nes dauguma idėjų ateina iš sapnų. Na bet šiemet Žuvų namų adresas nepasikeis, didelių naujovių nebus – jūs jau įsirengėte namus taip, kaip jums patinka. Šie metai skirti pramogauti. Gruodį Mėnulis bus Jaučio ženkle, o tai reiškia maistą, vyną, šokoladą... jei gruodžio antroje pusėje rengsite vakarėlį, kai Mėnulis bus Liūto ženkle, nepagailėsite pinigų – pradedant kokybiškiausiais vynais, baigiant prabangiu šokoladu. Tai bus ne picos vakarėlis, o puota su šampanu ir ikrais. Kai šitiek planų, svečių, ruošos, pagalvokite ar nevertėtų pasisamdyti namų tvarkytoją šiam laikotarpiui. Apskritai šie metai bus vertingesni už pinigus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis