Žmogaus bioritmai ir interjeras: permainos kiekvienais metais

Apie bioritmų egzistavimą žmogaus gyvenime girdėjo turbūt visi. Šiek tiek juos suprasdami, galėsite paprasčiau organizuoti savo gyvenimą pagal natūralias permainas.

Ypatingą poveikį mums visiems turi septynerių metų ciklas, skaičiuojamas pradedant gimimo akimirka. Nėra sudėtinga suprasti, kokius metus dabar gyvenate būtent jūs. Pavyzdžiui, jums eina 43 metai. Šešis septynerių metų ciklus jūs jau nugyvenote, dabar gyvenate pirmuosius naujo ciklo metus. Ką reikia pakeisti savo aplinkoje taip, kad namai ir sodas atneštų jums sėkmę? Nagi, pažiūrėkime.

Pirmi metai

Naujojo septynerių metų ciklo pradžioje iš naujo perplanuokite savo sodą ar butą. Interjere pridėkite raudonų ir rožinių atspalvių. Nebūtina viską keisti, pakanka pagal šias rekomendacijas įrengti darbo vietą ar kampelį skaitymui.

Antri metai

Antri metai palankūs rinkti informaciją, mokytis ir parinkti medžiagas. Namų ir sodo interjere gerai būtų naudoti natūralias spalvas: smėlio, terakotos, kreminę.

Treti metai

Trečiaisiais metais pirkite baldus, keiskite dangas ir įsigykite naujų augalų. Gerai papildyti interjerą medžio ir rotango dirbiniais. Pačios teisingiausios spalvos yra visi geltonos atspalviai: gintaro, šiaudų, vaško.

Ketvirti metai

Ciklo vidurys gali pasižymėti globaliais pokyčiais. Ketvirtaisiais metais reikia pirkti butą, daryti remontą arba planuoti didelio masto darbus sklype. Šio laikotarpio spalva – žalia.

Penkti metai

Penktaisiais metais reikia keisti indus, įsigyti aksesuarų iš keramikos ir akmens. Sėkmingu sprendimu taps tvenkinio, kepsninės zonos ar alpinariumo įrengimas savo sklype. Šių metų spalvų kodas: balta, žydra, mėlyna.

Šešti metai

Iš globalių užduočių šeštaisiais metais – naujo sklypo, jeigu jo dar neįsigijote, pirkimas. Tas pats galioja ir namui. Interjere palankus metas keisti tekstilę, paveikslus ir plakatus. Šeštųjų metų spalvos – purpuriniai ir violetiniai atspalviai.

Septinti metai

Paskutinieji ciklo metai – originalių sprendimų laikas. Neverta bijoti keisti interjerą taip, tarsi jis iš pažiūros prieštarauja stiliui ir net sveikam protui. Šiais metais viskas gausis maksimaliai harmoningai: apvali lova miegamajame, sodo lysvė svetainėje ar milžiniškas veidrodis tarp vyšnių.

Spalvų gamą septynerių metų ciklo gale sudaro šokoladiniai atspalviai, terakotos ir visi auksinės atspalviai. Jeigu savo aplinką organizuosite pagal bioritmo poreikius, savo energetiką nukreipsite į sėkmę. O su stipria energetika mažiau sirgsite, geriau sutarsite su žmonėmis ir puikiai atrodysite.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis