Namų kvapai, dėl kurių norėsis grįžti namo

„Erbario Toscano“ – tarp Toskanos stiliaus gerbėjų visame pasaulyje garsus prekės ženklas. Jo produktai kūno ir plaukų priežiūrai, aromatai bei namų kvapai įkūnija regiono dvasią ir neleidžia atitrūkti nuo jos gyvenantiems kitur.

Unikalūs gebėjimai ir Italijos tradicijų įskiepytas realybės suvokimas padeda transformuoti kasdienius veiksmus į malonius savo bei namų puoselėjimo ritualus.

Gamintojo archyvas

„Erbario Toscano“ – gyvenimo būdo pajautimas. Rafinuotu ir meistrišku paprastumu išsiskiriantys produktai – meno ir grožio derinys, ideali dovana. Kiekviena detalė suteikia pakuotei unikalumo ir kviečia leistis į nepamirštamą kelionę po Toskaną, kelionę, kuri kasdien prasideda iš naujo nuo bet kurio aromato, spalvos ar atmosferos, aiškiai juntamos kūnu ir dvasia, tampančia neatsiejama mūsų
Gebėjimas išsaugoti tradicijas inovacijų pasaulyje leidžia „Erbario Toscano“ puikuotis tarp geriausiųjų produktų visame pasaulyje.

Gamintojo archyvas

„Erbario Toscano“ pristato nuostabių kvapų kolekciją, apgaubsiančią Jūsų namus turtingu, bet švelniu aromatu. Prabangūs, autentiški kvapai atpalaiduoja kūną ir sielą, suteikia energijos. 6 nuostabių Italijos Toskana regiono kvapų užpildys namus jaukumu ir šiluma. Storo stiklo elegantiška pakuotė – taps subtilia interjero puošmena.

Elbos figos namų kvapas užpildo namus gaivumu. Figų lapai sumaišomi su jos saldžiu vaisiu. Kartus migdolas ir sandalmedis padeda užuosti visas medžio dalis: nuo lapų iki vaisių ir kamieno.
Vynmedis namų kvapas apjungia stiprias džiovintų slyvų natas su senais ir istoriniais medžiais iš Toskanos vynuogynų. Istorija dvelkiantis aromatas, kviečiantis grįžti į pradžią.

Gamintojo archyvas

Sandalmedžio namų kvapas užpildo namus ramybe. Sudėtyje yra ir pačiulio, kuris skleidžia temperamentingą stiprumą. Medžio natų kombinacija padeda atrasti sielos ramybę...

Gamintojo archyvas

Amareto ir vanilės kvapas namuose skleidžia nepaprasta kombinacija. Migdolų natos susimaišo su amaretu ir viską apgaubia vanilės žiedai, suteikiantys nepaprastai intriguojančio saldumo pojūtį.

Namų kvapas „Black pepper“ namų aromatas įkvėptas vieno populiariausių prieskonio – juodojo pipiro. Intensyvus, truputi provokuojantis, paslaptingas ir tuo pačiu labai jausmingas, šiltas ir tonizuojantis, tokiomis savybėmis pasidalina juodasis pipiras. Po patalpas pasklinda citrusinių vaisių ir aštresnės juodųjų pipirų natos susilieja su medžio ir gintaro aromatais.

Vynuogių ir mėlynių namų kvapas pasižymi ryškiomis ir gaiviomis mėlynių ir vynuogių natomis iš Toskanos regiono.

„Erbario Toscano“ įsigyti galima salonuose KRISTIANA ir parduotuvėse KOSMADA.

Užsakymo nr.: PT_76279993

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis