5 namų dekoro tendencijos, kurios vėl bus madingos 2018 metais

Namai – mūsų prieglobstis po sunkių dienų, vieta, kur galime būti savimi, jie turi būti jaukūs, išpuoselėti, kupini šilumos. Į visas gyvenimo sritis žengia naujovės, ne išimtis ir mūsų namai – interjero dizaino, puošybos tendencijos sparčiai keičiasi, neretai siūlomi keli sprendimai. Daugybė tendencijų gražios, bet nepigiai atsieinančios, tad ne visiems prieinamos. Smagi žinia – 2018 m. į madą grįžta seni namų dekoro stiliaus elementai.

Štai penkios ateinančiais metais sugrįšiančios tendencijos:

1. Žalvaris, žalvaris...

Šis kuklus metalas gyva gelsva spalva nušvies namus lyg saulė. Žalvariniai dekoro elementai laikyti pasenusia tendencija, tačiau 2016 m. jie sugrįžo į daugelio namus. Manoma, kad nauja jų populiarumo banga laukia ir 2018 m. – visi turės namuose bent po vieną žalvarinį daiktą.

Shutterstock

2. Sodri žalia ir aukso atspalvis

Sodrios, avokado atspalvio žalios ir aukso atspalvio derinys žavus, subtilus, jis suteikia namams gyvybės, bet nėra įkyrus. Šių spalvų derinys buvo labai populiarus praėjusio amžiaus aštuntą dešimtmetį. Regis, jis greitai sugrįš ir kažkiek laiko pabus, sukeldamas nostalgiškų minčių ir prisiminimų tiems, kas gerai atsimena aštuntą dešimtmetį. Be to, tai džiugi žinia tiems, kas neatnaujinto namų nuo to paties aštunto dešimtmečio – greitai būsite nebe senamadiški, o super madingi.

Shutterstock

3. Juoda ir balta

Juodos ir baltos spalvos interjeras – seniai nebe naujiena, jis laikomas niekada iš mados neišeinančia tendencija. Jis gali atrodyti vintažinis, tačiau būtent todėl yra rafinuotas ir elegantiškas. Ir dar vienas dalykas – į madą ateina ir išeina įvairių spalvų deriniai, bet juodos ir baltos derinys visada liks nepamainomu klasikiniu variantu.

Shutterstock

4. Didžiuliai baldai

Įsigyjantys naujus būstus žmonės daugiau dėmesio skiria erdvei nei baldų dizainui. Dabar madingos didelės tuščios erdvės, bet neskubėkite atsikratyti didžiuliais baldais, jei tokių turite. Stilių ir madą diktuojantys dizaineriai pranašauja, kad ateinančiais metais sugrįš dalis, o gal net visos pasenusios interjero dizaino tendencijos. Be to, dideli baldai sukuria elegantišką antikinę atmosferą, kuri džiugins klasikinį stilių mėgstančius žmones.

Shutterstock

5. Mini meno galerija ant sienos

Daug paveikslų paveikslėlių ant vienos sienos laikoma praeities reliktu, bet ji neturėtų išeiti iš mados. Ar tai būtų jums brangių žmonių įrėmintos nuotraukos, ar dailės kūriniai – tai bus žavus akcentas ant sienos, kuris suteis gyvumo kambario dizainui (nors nuotraukos ar paveikslai nėra dideli). Rėmelius galima priderinti prie sienos spalvos ir taip sukurti žavią eklektiką. Jei jau turite mini meno galeriją namuose – palikite, nes ši tendencija greitai sugrįš.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis