Patarimai, kaip stilingai dekoruoti namus turint taupų biudžetą

Kas nenorėtų mėgautis stilingais namų baldais? O ar nebūtų šaunu, jei kiekvienas namų kampelis primintų verčiamo žurnalo apie namų interjerą puslapius? Gražūs ir stilingi namai nebūtinai yra svajonė tiems, kurie turi nedidelį biudžetą. Financer.com turi keletą naudingų patarimų, kaip jūs galite tinkamai papuošti savo namus sutaupydami pinigų.

1. Mažiau yra daugiau

Ši gerai žinoma filosofų patarlė yra vienas iš geriausių būdų turėti stilingus namus jų neperkraunant nereikalingomis detalėmis. Akivaizdu, kad šis metodas yra labai tinkamas ir jūsų piniginei – mažiau dėmesio kreipiant į pagundas ir laikantis minimalistinės dizaino krypties, išleisite mažiau pinigų namų dekorui.

Shutterstock

2. Investuokite į kokybę

Pagalvokite apie savo asmeninį garderobą – juk yra verta investuoti į kokybiškus batus, paltą ar rankinę. Kokybiški ir brangesni daiktai tarnauja ilgiau ir laikui bėgant – viskas atsiperka. Ta pati taisyklė tinka ir dekoruojant namus. Investuokite į pagrindinius daiktus ir baldus, kurie sukuria bendrą vaizdą ir namų atmosferą, pavyzdžiui, sofą, stalą, dailų kilimą ir t.t. Nepamirškite, jog šie daiktai jums tarnaus ilgai. Kitur galite ir pataupyti.

Shutterstock

3. Eikite į daiktų medžioklę

Nėra nieko geriau kaip įsigyti unikalų baldą ar dekoraciją jūsų namams už patrauklią kainą. Paprastai tą galite padaryti apsilankę sendaikčių parduotuvėse ir blusų turgeliuose. Tad ruoškitės daiktų medžioklei! Įmantrus staliukas ar neįprasto dizaino vaza ne tik papuoš jūsų namus už gerą kainą, bet ir prisidės prie ypatingos namų atmosferos kūrimo.

Shutterstock

4. Stebėkite kainas ir pasiūlymus

Jei norite sutaupyti šiek tiek pinigų, užsiprenumeruokite jūsų mėgstamų parduotuvių naujienlaiškius. Tuomet nuolaidos ir akcijos jus pasieks pirmus. Taip pat galite naudoti ir šiuolaikines programėles kurios leis stebėti akcijas, lengvai palyginti kainas ir, žinoma, sutaupyti daug pinigų.

Shutterstock

5. Pasidarykite pirkinių sąrašą iš anksto

Apsipirkimas be plano jūsų piniginei yra vienas pavojingiausių dalykų, kuriuos galite padaryti. Būtinai prieš eidami pirkti, pasiruoškite preliminarų pirkinių sąrašą. Susirašykite ant lapelio viską, ko jums dar trūksta iki savo svajonių namų interjero užbaigimo. Taip sutaupysite ne tik pinigų, bet ir laiko.

Užsakymo nr.: PT_77801245

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis