Feng Shui praktika tvirtai meilei

Dauguma žmonių įsitikinę, kad šį mokslą būtinai turi lydėti kinų atributika ir simbolika. Todėl bijodami būti nesuprasti, net nesigilina į jo paslaptis.

Iš tiesų kiekvienam kinų simboliui yra kuo puikiausias europietiškas atitikmuo. O bendri Feng Shui patarimai padės valyti namų erdvę ir pritraukti gerą energiją. 

1. Atsikratykite visko, kas tiesiai ar užuominomis primena buvusius meilės ryšius (fotografijos, dovanos)

Šita procedūra būtina, kad išvalytumėte erdvę nuo jau nebereikalingos energijos. Negyvenkite praeitimi, galvokite apie ateitį. Be sentimentų atsikratykite visko, kas susiję su buvusiais mylimaisiais. Juk jūsų tikslas - sukurti naujus harmoningus santykius, o ne temptis balastą.

Atsikratyti - tai išmesti arba padovanoti, tačiau ne paslėpti dėžutėse ar stalčiuose. Tokiu būdu jūs tik sudarote įspūdį, kad atsikratėte, tačiau tokie saviapgaulės veiksmai tik kaišios jums pagalius į ratus, kai sieksite išpildyti savo naujus troškimus.

Beje, atlikti erdvės valymo procedūrą būtina sąmoningai, o ne mechaniškai, apimtai impulso bei emocijų. Prasukite galvoje keletą kartų mintį apie tai, kai[ jus išvalote kelią savo naujai meilei, naujam žmogui, vertam jos. Galite netgi kalbėti garsiai, ištarti savo pačios sukurtas frazes - svarbiausia, kad tikėtumėte tuo, ką darote.

2. Miegamojo zona

Nuo senų laikų partnerių harmoningų meilės santykių rodikliu yra laikomas intymumas. Miegamasis - tikra vyro ir žmonos meilės išraiška. Viskas čia yra svarbu: lova, neaprovimas kitais baldais, patalynė, naktinė lempa ir daugelis kitų elementų.
Nepriklausomai nuo to, ar jūs viena šiuo metu, ar ne, jūsų miegamasis turi kelti mintis apie beprotišką malonumą, pasitenkinimą, geismą.

Pradėkime nuo lovos. Kuo mažiau miegamajame baldų tuo geriau. Lovos ir poros spintelių tikrai pakaks. Lova turi būti neaukšta, tačiau ir ne žema, tačiau būtinai dvigulė. Juk jūs neilgai norite miegoti viena? Todėl padarykite vietos ir mylimajam.

Miegamąjį įrenkite taip, kad jis būtų jaukus ir patogus tiek jums, tiek mylimajam. Ant lovos, po ja ar šalia jos neturėti būti jokio šlamšto. Išmeskite viską!

Kad iš miegamojo ištrintumėte praėjusių santykių informaciją, pakaks išvalyti lovos čiužinį. Geriausia - atiduokite jį į valyklą. O jei nėra galimybių, tai išvalykite jį jūros arba valgomąja druska (puikus energetinio išvalymo būdas) bei pakeiskite paklotėlį (antčiužinį). Jei jūsų lova girgžda, ją pataisykite arba įsigykite naują.


Čiužinys turi būti vientisas, be sudūrimų.

Jei miegamajame yra kitų baldų, stenkitės, kad jų kampai nebūtų nukreipti į lovos pusę, nestatykite lovos po langu. Taip pat nestumkite lovos prie sienos, už kurios yra tualetas. Virš lovos nekabinkite šviestuvo - geriau pastatykite naktinę lempą ant spintelės šalia lovos.

Jei miegamajame yra televizorius, primygtinai siūlome išnešti jį į kitą kambarį. Būdamas netoliese nuo lovos šis prietaisas sugebės atšaldyti netgi pačius aistringiausius poros santykius.

Ir dar - lovos galvūgalis turi būtinai liestis su siena, nes kitaip jūsų miegas bus neramus ir jautrus dėl saugumo ir stabilumo jausmo stokos.


Tegu baldų miegamajame būna nedaug, o dekoro elementai poriniai - pagalvėlės, šviestuvai.

Atkreipkite dėmesį į patalynę. Seną geriau atiduokite giminaičiams, o įsigykite naują. Atsisakykite šilkinių patalų, kurie turi šaltumo ir atsainumo energijos, geriau pirkite satino arba medvilnės užvalkalus.

Taip pat geriau miegamajame neklokite melsvų, juodų ir raudonų atspalvių patalų. Nesumanykite pirkti patalynės komplekto, marginto plėšrūnais arba automobiliais.

3. Aktyvinkime meilės sektorių

Remiantis kinų mokslu, būsto erdvė yra padalinta į 9 sektorius. Kiekviena sfera atsakinga už tam tikrą gyvenimo aspektą, įskaičiuojant ir meilę.

Meilės sektorius yra pietvakarinėje jūsų namų dalyje. Tačiau paprasčiausia šį sektorių suaktyvinti svetainėse pietvakarinę dalį.

Ką reikia daryti? Papuoškite šią būsto dalį gražiais poriniais elementais, kurie būtų ugnies ir žemės spalvų (raudona, oranžinė, rožinė, ruda, pilka). Tabu - metaliniai daiktai, kurie šalti ir nešildys šios meilės srities.

Galimi variantai - medžio, porceliano, molio, keramikos, akmens interjero detalės, skulptūrėlės, žvakidės, vazos. Taip pat tiks ant sienos kabinti ar ant komodos pastatyti įsimylėjėlių porelių nuotraukas arba įamžintas akimirkas iš jūsų vestuvių, vedybų metinių. Taip pat tiks žvakės ir jūros akmenėliai, besibučiuojančių ar apsikabinusių mylimųjų skulptūrėlės, balandžių bei ančių (tvirtos santuokos simbolis) porelės.


Dvi vazos, vestuvių nuotrauka - tiks viskas, kas simbolizuoja harmoniją ir šiltus jausmus.

Jeigu nenorite, kad meilės kampelis, tas jaukus altorėlis, nelabai išsiskirtų bendro interjero fone, pastatykite dvi krištolo vazas su šokoladiniais saldainiais arba du raudonus dubenėlius (puodelius) su širdelėmis. Geriau mažiau, bet skoningiau.

Shutterstock nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis