Kaip turi atrodyti miegamasis pagal fengšui?

Miegamasis kambarys - viena svarbiausių zonų namie. Joje ilsimės, kuriame, bendraujame. Ką daryti, kad ši erdvė atneštų tik teigiamas emocijas?

Pagal fengšui principus įrengtame miegamajame turi būti malonu ir smagu, nesvarbu, ką čia veiktumėte – trumpam nusnūstumėte, sapnuotumėte nakties sapnus ar užsiimtumėte kita veikla.
Jeigu norite turėti tokį miegamąjį, galite pasinaudoti keliais paprastais, bet praktiškais patarimais.

Jokių prietaisų

Išneškite iš miegamojo televizorių, kompiuterį bei sportavimo įrangą. Kai šiame kambaryje yra visi šie prietaisai, fengšui energija pažeidžiama.

Gaivus oras

Dažnai praverkite langus arba naudokite gerą oro valytuvą, kad oras miegamajame visada būtų gaivus, nestigtų deguonies. Oro kokybė miegamajame labai svarbi. Negalėsite džiaugtis fengšui teikiama palaima, jeigu oras kambaryje bus tvankus, pilnas teršalų. Ir atsižvelkite į tai, kad fengšui nepataria miegamajame laikyti augalų, nebent kambarys išties labai didelis – tada augalą galima pastatyti tolimiausioje nuo lovos vietoje.

Prislopinta šviesa

Miegamajame turėtų būti būti keletas šviesos šaltinių, jeigu to nėra, naudokite šviesos energijos reguliatorių. Geras apšvietimas labai svarbu, kadangi šviesa yra mūsų energijos šaltinis Nr. 1. Vis dėlto miegamajame pats geriausias apšvietimas – žvakių šviesa, tačiau pirkdami žvakes, įsitikinkite, kad jose nėra toksinų.

Ramios spalvos

Jeigu norite miegamajame susikurti gerą fengšui balansą, rinkitės ramius spalvų tonus. Šį kambarį reikėtų dekoruoti taip, kad būtų užtikrintas geriausias energijos tekėjimas jėgas grąžinančiam miegui bei seksualiniam gyvenimui. Geriausios spalvos miegamajame pagal šengšui – vadinamieji odos atspalviai. O mes žinome, kad žmogaus odos spalva svyruoja nuo išblyškusios baltos iki tamsiai šokoladinės. Pasirinkite jums labiausiai patinkančias spalvas iš šios paletės ir miegamajame jausitės išties gerai.

Realistiški paveikslai

Būtina miegamajame atsakingai rinktis paveikslus, nes jiems būdinga stipri fengšui energija. Kitaip tariant, rinkitės tuos meno kūrinius, kurio vaizdus norėtumėte perkelti į savo gyvenimą. Nenaudokite liūdnų ar vienatvę vaizduojančių paveikslų – juk jums tikrai nesinori liūdėti.

Reikalavimai lovai

Pagal fengšui lovai keliami štai tokie reikalavimai: pirmiausia, prie jos turi būti įmanoma prieiti iš abiejų pusių. Antra, iš abiejų pusių turėtų stovėti po staliuką ar spintelę. Galiausiai lova neturi stovėti tiesiai priešais duris. Akiai ir kūnui maloni lova – labai svarbus tobulo pagal fengšui miegamojo elementas, todėl jai būtinas geras čiužinys, tvirta galvūgalio atrama ir geros kokybės patalynė iš natūralaus pluošto. Tik taip galima sukurti harmoningą fengšui energiją.

Visos durys uždarytos

Visos miegamojo durys naktį turi būti uždarytos: ar tai būtų sieninė spinta, ar vidinis vonios kambarys, ar įėjimas į patį miegamąjį. Taip bus sudarytos sąlygos tekėti energijai, kuri sustiprins ne tik jūsų sveikatą, bet ir santykius su žmogumi, su kuriuo dalijatės savo miegamuoju.

Tobulą pagal fengšui miegamąjį įvairūs žmonės gali įsivaizduoti skirtingai, tačiau visos jų idėjos privalo turėti bendrą vardiklį – malonumas ir svajonės yra šio kambario raktažodžiai. Gerame fengšui miegamajame kiekviena detalė atspindės nuoširdų meilės, atsigavimo bei atsipalaidavimo siekį.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis