Sprendimai, kurie palengvins vonios kambario įrengimo galvos skausmą

Dušo procedūras suvokiame kaip įprastą kasdienį ritualą, tačiau kone šimtmetį santechnikos įrangą kurianti vokiečių kompanija „Hansgrohe“ pasirūpino, kad šis procesas taptų atgaiva ne tik kūnui, bet ir sielai.

STILINGAS VONIOS AKCENTAS

Viršutinė dušo galva „Rainmaker Select“ nuo šiol – išties įspūdingų gabaritų. Galimos net trys skirtingos dušo srovės, kuriose dar 2008-aisiais sukurta “Raindance” funkcija atsiskleidžia visa savo puikybe. Šilto lietaus srautas – tikra palaima ir geros savijautos šaltinis.

Gamintojo nuotr.

Pagrindinė naujiena – dušo galvos apačia pagaminta iš balto stiklo, kuris suteikia solidumo ir yra puikus akcentas ir puošmena vonios kambariui. Prie šių galvų siūlomi nauji „ShowerSelect“ potinkiniai termostatai su baltu arba juodu stiklu.

Gamintojo nuotr.

KŪRĖJAI IŠRADINGI

Dėl galimybės iš anksto nustatyti norimą vandens temperatūrą maudynių ritualas tampa dar malonesnis. Šia funkcija pasižymi itin kokybiški termostatai. Kompanijos „Hansgrohe“ išradingumas išties žavi: kad termostatas netaptų tik vietą užimančia technine detale, jis gali būti naudojamas kaip stilinga ir ypač patogi lentynėlė, ant kurios patogu susidėti higienos priemones. Termostato paviršius chromuotas, tad prižiūrėti jį nesunku – užtenka nuplauti dušo srove.

Gamintojo nuotr.

Hansgrohe“ kredo – patogumas ir ekonomiškumas. Tai atskleidžia ir kompanijos sukurtas dušo komplektas „Croma Select“, pasižymintis ypač patogia „Select“ funkcija – vos kartą spustelint mygtuką galima nustatyti norimą vandens srovės režimą. Rankinis dušas „Croma Select Multi“ leidžia rinktis iš trijų srovių. Norite švelnios „Rain“, galingos „Intence Rain“, o gal jums patiks žvalinamojo masažo srovė? Tiesiog paspauskite mygtuką „Select“.

Gamintojo nuotr.
Gamintojo nuotr.

PATOGU VALDYTI

Praustuvės maišytuvas „Talis“ išliks švarus net ir esant muiluotoms rankoms. Vandens srovę galima paleisti ar sustabdyti riešo paspaudimu. O vandens srauto temperatūrą patogiau reguliuoti sukiojant cilindro formos galvutę į šonus. Galimos dvi versijos – su tiesiu ir nuožulniu „snapeliu“.

Gamintojo nuotr.

ŠEIMININKIŲ DŽIAUGSMAS

Virtuvėje įmontavus įmantraus dizaino vandens maišytuvą ruošti maistą taps daug maloniau. Šie maišytuvai turi patogią ištraukiamą žarną, o vandens srovė paleidžiama arba sustabdoma „Select“ mygtuku. Rankenėle nustatytas vandens srautas ir temperatūra užfiksuojami paspaudus mygtuką. Kitą kartą naudojantis vandens maišytuvu iš naujo nustatyti nebereikia. „Select“ funkcija padės pamiršti nemalonų potyrį, kai plaunant mėsos ar žuvies produktus tenka gličiomis rankomis graibyti vis sprunkančią rankenėlę. Kasdienybę virtuvėje palengvins iš vandens maišytuvo ištraukiama žarna: su ja ypač patogu laistyti gėles ar į stovintį ant stalo arbatinuką pripilti vandens.

Gamintojo nuotr.

Pagal naujausią Tarptautinio Dizaino Forumo (International Design Forum – iF) vertinimą, kompanija „Hansgrohe“, surinkusi 860 taškų yra 10 pozicijoje iš 2000 į prestižinį „iF“ apdovanojimą pretenduojančių kompanijų visame pasaulyje ir lenkia net tokius žymius prekinius ženklus, kaip „Apple“, „Bosh“, „Siemens“, „Daimler“, „Volkswagen“ ar „Nike“. Tarp visų santechnikos gamintojų „Hansgrohe“ yra lyderė. Daugiau informacijos: www.hansgrohe.lt

Užsakymo nr.: PT_71920604

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis