Stebuklinga transformacija: poilsio namukas, kuris per karą buvo sargybos postas

Prabangų poilsio namuką galima įsirengti bet kokioje vietoje, net Antrojo pasaulinio karo laikų sargybos poste. Toks namukas yra Šeldone, Devono grafystėje, Didžiojoje Britanijoje, rašo „Vida Press“.

Ypatinga ne tik mažojo vasarnamio istorija, bet ir vieta – jis yra pakrantėje, kurią skalauja Lamanšo vandenys. Kuklios kubo formos namukas yra vos 5 metrų pločio ir 5 metrų aukščio, bet jame yra visi patogumai, būtini XXI amžiaus poilsiautojui – išskirtinis dušas, terasa su gražiu vaizdu poilsiui.

Vida Press

Vida Press

Pailsėti „sargybos poste“ galima už beveik 1500 eurų per savaitę. Iki pat 2014 metų namukas buvo nepastebimas, apleistas, nes pasibaigus Antrajam pasauliniam karui jo niekas taip ir neatnaujino. O jį įsigiję nauji savininkai suremontavo ir pavertė atostogų namu, kuriame svajoja pagyventi jūros artumo ištroškę poilsiautojai.

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

„Ieškojau kažko unikalaus, ir aptikau šią vietą. Nesu tikras, ar kur nors dar yra panašus poilsio namas, ir labai džiaugiuosi tuo, kuo mums pavyko jį paversti“, – sako mažojo namuko savininkas, kuris pageidavo likti anonimu.

Vida Press

Vida Press

Sargybos posto atnaujinimas ir tvarkymas pareikalavo daug darbo, bet savininkams pavyko pasiekti norimą tikslą – išsaugoti jame istorinę atmosferą.

Vida Press

Atostogų namelyje yra graži lova, virtuvė ir net darbo kambarys. Kiekvienoje patalpoje yra platūs langai, pro kuriuos atsiveria gražūs vaizdai. Niekas nė neįtartų, kad prieš tai čia tebuvo apleistas sargybos postas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis