5 daugiausiai dėmesio rugsėjo mėnesį sulaukę interjerai

Nors vasaros prisiminimai dar visiškai neišsitrynė, tačiau namus jau galutinai okupavo rudeniškos nuotaikos bei aksesuarai. Tokie buvo ir šio mėnesio interjerai. Erdvės, į kurias gera sugrįžti.

1. 100 kv. m loftas Vilniuje – tegyvuoja šviesa

Naujamiesčio mikrorajone Vilniuje įrengtas 100 kv.m ploto loftas pakeri lengva ir skaidria nuotaika, kurią dar paryškina pro didžiulius langus krentanti šviesa. Kurdama šį interjerą dizainerė Renata Mockutė vykusiai išnaudojo ir paryškino erdvės ypatybes – nestandartinį lubų aukštį, didelius langus ir industrinį plytų pastato charakterį.

Visą interjerą galite apžiūrėti ČIA

2. Norvegiška svajonė: 41 kv.m sodo namas Vilniuje

Vasaras Lietuvoje, žiemas Tenerifėje leidžiantys vilniečiai Auksė ir Justas Stančiauskai gimtajame Vilniuje ieškojo vietos, tinkančios sodui. Rinkdamasi pirmenybę pora teikė sklypui miško pašonėje dėl šalia esančio ežero ir palankaus atstumo iki sostinės centro – vos 17 km.

Svajonių namuką išvysite ČIA

3. Namai, kuriuose tikriausiai neteks apsilankyti

Žinoma, svajonės turi savybę pildytis. Šiuo metu modelis Gisele Bundchen parduoda savo butą Niujorke. Apartamentai įvertinti virš 15 mln. eurų. Būste įrengti trys miegamieji, dvi drabužinės, vonios kambarys ir kitos būtinos zonos. Tiesa, į namus galima patekti atskiru liftu.

Eskursija po šį interjerąČIA

4. Retro viražai 56 kv.m bute

Šio buto šeimininkei patinka šeštojo–septintojo dešimtmečių retro stilius, tad interjerą kūrę Milda Sabockytė ir Ruslanas Lebedevas atsižvelgė į moters potraukį. Vis dėlto jie nesiekė tiksliai laikytis griežtų stiliaus taisyklių. Buto interjeras veikiau eklektiškas (ir todėl smagus!): jame yra ne tik vintažinių baldų ar jų interpretacijų, retro stiliaus tapetų, koliažų bei plakatų, bet ir metalo, ir jaukaus medžio, ir itin modernių blizgių plokščių.

Interjerą galite rasti ČIA

5. Stebuklinga transformacija: poilsio namukas, kuris per karą buvo sargybos postas

Prabangų poilsio namuką galima įsirengti bet kokioje vietoje, net Antrojo pasaulinio karo laikų sargybos poste. Toks namukas yra Šeldone, Devono grafystėje, Didžiojoje Britanijoje.

Apsilankyti šiame namuke galite ČIA

L. Garbačausko, J. Stančiausko, Vida Press, žurnalo MANO NAMAI nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis