93 kv.m butas Vilniuje: sienomis nevaržoma erdvė

Šis šviesus ir erdvus būstas ypatingas tuo, kad Vilniaus senamiesčio panorama čia galima gėrėtis ne tik per didžiulius buto langus, bet ir leidžiant laiką įspūdingo 46 kv.m dydžio terasoje, kuri gerokai padidina tiek būsto plotą, tiek jo vertę.

Butas yra įsikūręs pačiame Vilniaus centre, Kalinausko gatvėje esančiame daugiafunkciniame pastate „Embassy House“. Šiame išskirtiniame pastate vieta dalinasi butai bei biurai, taip pat čia yra įsikūrusios Norvegijos ir Suomijos diplomatinės atstovybės.

Ober-haus.lt nuotr.

Dviejų kambarių butas yra įrengtas šeštame pastato aukšte, iš kurio atsiveria vaizdas į Šv. Konstantino ir Mykolo cerkvės kupolus bei žaliąją miesto zoną. Būtent toks aplinkos vaizdas formuoja ramią būsto atmosferą. Interjere yra siekiama šį vaizdą išryškinti, o ne paslėpti, todėl čia pasirinktas minimalus bei natūraliai atrodantis interjeras.

Interjere vyrauja šviesos bei erdvės įspūdis. Šviesi apdaila, balti baldai, veidrodžiai bei kiti šviesą atspindintys paviršiai sukuria maksimalų šviesos kiekį patalpose, o pats būsto išplanavimas, kuris yra nevaržomas sienų, sudaro nesibaigiančios erdvės įspūdį.

Įspūdingo dydžio terasa – jungiamoji lauko ir vidaus zona, kuri šiltuoju metų laiku, gali tapti papildoma laisvalaikio leidimui skirta erdve, talpinančia nemažą būrį artimųjų bei draugų. Čia parinkti patogūs lauko baldai leidžia ne tik skanauti maistu gryname ore, bet ir pasilepinti saulės spinduliais.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis