5 daugiausiai dėmesio gruodžio mėnesį sulaukę interjerai

Gruodis - tai ne tik švenčių metas, tai ir pats laikas pasiruošimams pokyčiams. Galbūt būtent šie interjerai tam įkvėps?

1. 51 KV.M BUTAS VILNIUJE: ĮKVEPIANTI KALĖDINĖ NUOTAIKA SKANDINAVIŠKAME INTERJERE

Lengvas ir erdvus skandinavišku stiliumi įrengtas butas dvelkia Kalėdomis. Interjero dizainerė Diana Kenstavičiūtė atskleidė, kaip sukurti jaukius namus, kuriuose nebūtų kičo pojūčio.

Rezultatą išvysite ČIA

2. 80 KV.M BUTAS VILNIUJE: MODERNAUS GYVENIMO BŪDO ATSPINDŽIAI

Architektė Dovilė Martinaitytė („Architekte.lt“) sako, kad kuriant šį interjerą buvo dvi svarbios užduotys: pabrėžti erdvės privalumus bei suslapstyti minusus. Galutinis rezultatas – erdviai ir moderniai atrodanti erdvė, kurioje atsispindi šiuolaikiško žmogaus gyvenimo būdas.

Kaip dizainerei pavyko įgyvendinti šias idėjas, galite pamatyti ČIA

3. „GĖLIŲ BUTAS“ VILNIUJE: GYVYBE ALSUOJANTIS 109 KV.M BŪSTAS

„Gėlių butas“ – būstas įsikūręs Vilniaus senamiestyje, Gėlių gatvėje. Architektė – dizainerė Dalia Jakeliūnaitė sako, kad butui suteiktas pavadinimas yra dviprasmiškas: jis sufleruoja apie netradicinę erdvę, kuri yra apsupta gėlėmis, arba tiesiog nusako būsto vietą miesto žemėlapyje.

Butą apžiūrėkite ČIA

4. 76 KV.M BUTAS KAUNE: NAMAI, KURIUOSE KARALIAUJA ŠVIESA

76 kv.m butas yra įrengtas per du aukštus. Jį sudaro bendra virtuvės, valgomojo bei svetainės erdvė, vonia, miegamasis ir pagalbinė patalpa. Interjerui buvo parinkta minimali ir funkcionali stilistika. Dizainerė sako, kad kuriant šį interjerą, svarbiausia buvo šviesa. „Viso buto perplanavimo tikslas buvo pajusti saulės tekėjimą dienos metu ir lempų šviesos sklidimą vakarais. Labai norėjosi šviesaus buto, kad net ir tolimiausi kampai dienos metu nereikalautų įjungtos lemputės“, – pasidalijo dizainerė L. Gronskytė-Bakienė.

Interjerą įvertinkite ČIA

5. 90 KV.M BUTAS VILNIUJE: KOMFORTO OAZĖ

Estetika, funkcionalumas, nepriekaištinga kokybė ir išskirtinis dėmesys net, regis, nepastebimoms detalėms – tokie buvo pagrindiniai kriterijai, projektuojant interjerą pačiame Vilniaus centre neseniai pastatytame naujame name esančiame dviejų miegamųjų bute, kuriame įsikūrė veikli, šiuolaikiška moteris su dukra.

Visą interjerą rasite ČIA

Augio Narmonto, Rūtos Strakšaitės, Vytauto Narkevičiaus nuotraukos

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis