„Mano namų“ sausio numeryje – nauji iššūkiai

Nuo Naujųjų viskas prasideda iš naujo. Nauji pažadai, nauji – galbūt dar aukštesni – tikslai, naujos viltys, naujas simboliškai metus globojantis gyvūnas (jį taip pat rasite puslapį savo pirmajame šių metų „Mano namų“ numeryje – kad sektųsi) ir nauji iššūkiai kažką pakeisti.

Apie pokyčius pasakoja ir mūsų sausio mėnesio leidinio herojai – visai mažytę buvusios gamyklos patalpą į stilingą kompaktišką miesto loftą „debesyse“ pavertusi interjero dizainerė Beata Senkevič, architektų komanda iš Kauno, priėmusi iššūkį seną užmiesčio sodybos namuką visiškai pakeisti ir sukurti išskirtinę gyvenamąją erdvę gamtos apsuptyje, kurioje subtiliai susipina tradicija ir dabartis, technologijos ir kūrybiškumas.


Nordal nuotrauka

O kol dizaino „astrologai“ dar tik žada ryškių spalvų atgimimą, kol mūsų namuose vis dar vyrauja monochrominis koloritas, nesukite galvos dėl prognozių, o prisiminti drąsiausią ir nenuobodžiausią būdą suteikti interjerui ryškumo – kontrastingą baltos ir juodos spalvos derinį.


David Nuescheler nuotrauka

Pradėti pokyčius galima ir nuo mažesnių dalykų. Kad ir nuo... picos. „Namų virtuvėje“ rasite patarimų, kaip pakeisti receptus, kad picomis ir mėsainiais galėtume mėgautis be nuodėmės.


Jonna Fransa nuotrauka

Ir nuo augalų – šiemet madinga juos komponuoti ne įprastuose vazonuose, o kurti kompozicijas stikliniuose induose. Arba nuo prieškambario sienos ar net paprasčiausios taburetės: idėjos ir patarimai, kaip tai patobulinti per savaitgalį, – taip pat šiame numeryje. Pamėginkite. Nes nauji pokyčiai – dideli ar maži – tik į gera.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis