Įspūdingas vilos interjeras Holivudo kalvose už 2 mln. eurų

Aktorė Anna Faris nori atsisveikinti ir su savo ilgamete įspūdinga nuosavybe.

Po to, kai pernai išsiskyrė su Ch. Prattu, žvaigždė ketina žengti tolesnį žingsnį: už 2,5 mln. dolerių (už 2 mln. eurų) parduoti savo namą Holivudo Kalvose su trimis miegamaisiais ir trimis vonios kambariais.

240 kvadratinių metrų modernus, praėjusio amžiaus viduryje pastatytas namas yra unikalus. Jis įsikūręs apatinėje Holivudo kalvų Nikolso kanjono dalyje, ramioje, nepravažiuojamoje gatvelėje, didžiuliame sklype su vešlia, džiungles primenančia augmenija.

Name vyrauja atviras išplanavimas, akį traukia kietmedžio grindys ir stiklinės sienos – visa tai atspindi amžiaus vidurio dizaino estetiką. Namas labai šviesus, pro langus plūstanti natūrali šviesa sukuria saulėtą ir svetingą atmosferą.

Virtuvė erdvi, su „Sub-Zero“ buitine įranga ir granito stalviršiais, o didelė svetainė yra tobula vieta pramogauti su draugais. Šeimininkų miegamasis primena prabangią oazę – tai labiau apartamentai su atskiru vonios kambariu, privačia terasa, vonia kaip iš spa centro ir garine dušo kabina.

Lauko erdvė taip pat tokia, iš kurios svečiai nenori grįžti į vidų: raibuliuojantis baseinas, įrengtas tropiniame sode, atrodo kaip lagūna, o erdvi terasa tarsi kviečia malonioms veikloms su puikia kompanija.

Čia netgi įrengta „Bocce“ (itališko boulingo) aikštelė, iš kurios galima grožėtis panoraminiu kanjonų ir žalumos virš Los Andželo vaizdu.

Nors A. Faris šis namas priklauso nuo 2005 m., kai jį įsigijo už 1,995 mln. dolerių, tai ne pirmas jos bandymas jį parduoti: 2013 m. aktorė paskelbė jį parduodanti už 2,3 mln. dolerių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis