Garsios serialų žvaigždės namai, kurių vertė – 2,3 mln. eurų

Amerikiečių aktorė Ellen Pompeo yra geriausiai žinoma dėl savo vaidmens seriale „Grei Anatomija“ (angl. „Grey's Anatomy“). Neseniai aktorė paskelbė, kad parduoda savo namus, įsikūrusius Holivudo kalvose, už 2.31 mln. eurų.

E. Pompeo šiuos, prabangioje Los Andželo dalyje įsikūrusius, namus įsigijo 2005 metais už 1,12 mln. eurų, o tai reiškia, kad jų vertė per šį laikotarpį pakilo net perpus. Aktorės namai yra įsikūrę iš tiesų ypatingoje vietoje. Holivudo kalvos yra Santa Monikos kalnų dalis, ši vieta yra itin pamėgta garsenybių, dėl savo vaizdingos panoramos bei privatumo. E. Pompeo kaimynystėje yra įsikūrusios tokios žvaigždės, kaip: Charlie Puth bei Ginnifer Goodwin.

Vida Press

Aktorės namai pirmiausia išsiskiria savo architektūra. Ši ispaniško tipo vila buvo pastatyta 1923 metais, todėl ji dvelkia senojo Holivudo žavesiu. Nors namas buvo visiškai atnaujintas ir pritaikytas šiuolaikiškam gyvenimo būdui, tačiau kartu buvo stengtasi išsaugoti jo autentiškumą. Buvo palikti tokie istorinę praeitį menantys architektūriniai elementai, kaip: arkos, kolonos, unikalios verandos ir panašiai.

Vida Press

Taip pat labai svarbų vaidmenį čia atlieka namą supanti aplinka. Milžiniškas namo sklypo plotas yra aiškiai padalintas į atskiras zonas. Iš vidinio kiemelio nusidriekę takeliai veda į sodą, lauko valgomąjį bei baseino zoną. Namas yra apsuptas sodraus kraštovaizdžio su skulptūrinėmis gyvatvorėmis, vaismedžiais ir alyvmedžiais. Visame sklypo plote yra pristatyta poilsiui skirtų vietų iš kurių galima grožėtis atsiveriančiu Santa Monikos kalnų vaizdu.

Namo interjeras dera su jo išore, jame vyrauja ispaniška stilistika. Čia yra nemažai šiam stiliui būdingų detalių (kalvio metalo detalės, terakota plytelės, žemės atspalvių paletė bei ryškūs spalviniai akcentai). Labiausiai akį šiame interjere patraukia svetainės erdvė, kuri yra ištįsusi per du namo aukštus. Lubų aukštį pabrėžia dekoratyvios medinės sijos bei milžiniški langai. Jaukumo ir šilumos šiam kambariui suteikia židinys, puoštas kalvio metalo varteliais.

Kita itin svarbi būsto erdvė – milžiniška virtuvė, kurioje galima paruošti didžiausią puotą užsukusiam svečių būriui. Svarbiausias šios erdvės akcentas – išskirtinės terakota plytelės. Šalia virtuvės įsikūręs valgomasis išsiskiria savo paprastumu ir jaukumu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis