Spalvingi ritmenbliuzo žvaigždės namai, kurių vertė – 3,5 mln. eurų

Dainininkas bei dainų autorius Usheris, kuris yra pelnęs ne vieną prestižinį „Grammy“ apdovanojimą, nusprendė parduoti savo namus saulėtose Holivudo kalvose, Los Andžele. Žvaigždės trijų aukštų namas šiuo metu yra vertas 3,5 mln. eurų.

Dainininko namas yra įsikūręs prabangioje ir itin garsenybių pamėgtoje vietoje – Holivudo kalvose. Šį būstą Usheris įsigijo prieš trejus metus, už 2,81 mln. eurų. Namo vertė per šį laikotarpį pakilo daugiau nei pusę milijono eurų.

Vida Press

Erdvus 396 kv.m namas, kurį sudaro 5 miegamieji bei 6 vonios kambariai, buvo pastatytas 1926 metais. Nors pastatas buvo neseniai renovuotas, jo išorė mena savo istorinę praeitį. Renovacijos metu buvo išsaugota nemažai ispaniško architektūros stiliaus detalių. Būsto interjeras visgi buvo gerokai sumodernintas, paliktos vos kelios senus laikus menančios detalės (medinės sijos bei židinys svetainės kambaryje).

Išskirtinį šių namų charakterį kuria drąsūs spalviniai sprendimai. Fojė ir pagrindinį miegamąjį Usheris nudažė atmosferiška juoda spalva. Valgomajam parinko tamsius, ryškaus rašto tapetus, kurie dera su užuolaidomis. Namų kino teatro erdvėje vyrauja tamsiai mėlynos ir pilkos spalvos derinys.

Visgi viena labiausiai akį patraukiančių namų erdvių – svetainė yra šviesi ir atvira. Svarbiausias spalvinis akcentas šiame kambaryje – sodrios žalios spalvos detalės (minkštieji baldai, šviestuvas). Kambario dydį pabrėžia autentiškos medinės sijos, o jaukumą čia kuria išskirtinis židinys. Kita itin svarbi erdvė – moderni virtuvė. Svarbiausi interjero elementai joje: marmurinės plytelės, nerūdijančio plieno detalės bei išskirtinė pusryčių zona.

Namo vertę kelia ir jį supanti aplinka. Lauke yra įrengtas baseinas, terasa bei poilsio zonos iš kurių galima stebėti miesto šviesas, medžius ir aplinkinius kanjonus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis