Gegužę „Mano namuose“ prasideda vasara

Gegužės mėnesio „Mano namų“ numeryje jau pradedame vasaros terasos sezoną. Idėjų, kaip viską padaryti gražiau ir geriau, galite pasisemti pervertę mūsų leidinio puslapius.

Dizainerės Kristinos suprojektuotoje jaukioje ir stilingoje terasoje tikrai rasite, ką nusižiūrėti ir pritaikyti savo namuose. Dizainerė Kristina Čaikauskaitė-Skeivienė preciziškai derino baldus, apdailos medžiagas, koloritą ir augalus, akcentavo ritmiškai pasikartojančią apskritimo formą ir ažūrinius elementus.

Dar daugiau mažiau originalių sodo dizaino idėjų rasite išskirtiniame kraštovaizdžio dizainerės Gintarės Jablonskienės suprojektuotame nedideliame sklype su improvizuotu kanalu ir dviem tvenkinukais. Jo dizaino idėją sklypo šeimininkai taip pat nusižiūrėjo iš angliškos knygos.

O jaukiame užmiesčio namo interjere svarbiausiu aspektu tapo lengvo, patogaus, nevaržomo gyvenimo koncepcija ir, žinoma, galimybė turėti erdvią lauko terasą – vešliai apželdintame sklype įrengtam vasarnamiui dekoruoti buvo pasirinkta tai, kas praktiška, ilgaamžiška ir lengvai prižiūrima.

Tačiau jei vietoj sklypo turite tik balkoną kažkelintame daugiabučio aukšte, šį mėnesį vis tiek būtinai atidarykite vasaros sezoną!

Nusižiūrėkite iš mūsų siūlomų nuotraukų, pasinaudokite salinų ir interjero aksesuarų parduotuvių pasiūlymais ir sukurkite čia poilsio zoną kad ir pasitiesę pledą su minkštomis pagalvėmis, išskleidę didelį skėtį nuo saulės, su stikline šalto gėrimo ir vartydami „Mano namus“.

Be to, ar žinojote, kad prenumeruodami žurnalą MANO NAMAI metams galėsite išsirinkti dovaną - 3 mėn. papildomo žurnalo („Tavo vaikas“, „Moteris“, „Cosmopolitan“) prenumeratą. Daugiau informacijos apie akciją rasite ČIA

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis