Kaip atrodo brangiausias butas Niujorke?

Ar kada bandėte įsivaizduoti, koks yra pats brangiausias butas viename didžiausių didmiesčių pasaulyje? Niujorkas – vienas iš pagrindinių pasaulio finansų ir komunikacijų centrų, kuriame galima rasti neįtikėtinų prabangaus gyvenimo būdo pavyzdžių. Kviečiame susipažinti su butu, kuris yra įtrauktas į TOP 10 brangiausių Niujorko būstų sąrašą.

Šis milžiniškas butas su nuostabiais panoraminiais Niujorko vaizdais yra įsikūręs 45 prestižinio daugiabučio aukšte, Manhatano rajone. Pastatas, kuriame yra šis būstas, buvo pastatytas 2006 metais. Jo gyventojai gali džiaugtis tokiais malonumais, kaip asmenine ledo čiuožykla, krepšinio aikštele, sporto sale, sauna bei nemokamais pusryčiais.

Šiuo metu 1393 kv.m butas, kuriame yra 10 miegamųjų ir 13 vonių, yra parduodamas už 72 mln. eurų. Tačiau įdomiausia yra tai, kad nauji šio buto savininkai įsigis ne tik pačią gyvenamą erdvę, bet ir papildomą prabangaus gyvenimo rinkinį.

Kartu su butu naujam savininkui atiteks du „Rolls-Royce Phantom“ automobiliai, prabangi jachta su vieta prieplaukoje, bilietai į „Brooklyn Nets“ varžybas ištisus metus, 2 mln. eurų kreditas norimiems interjero pokyčiams, asmeninis šefas ir dar daugybė kitų išskirtinio gyvenimo būdo elementų.

Buto savininkas ir pastato valdytojas Daniel Neiditch teigia, kad jis parduoda ne tik būstą, bet ir visą gyvenimo būdą. Jo manymu, toks pirkinys žmogui, kuris yra ne iš Niujorko, būtų būdas iš karto įsilieti į tikrą šio didmiesčio elito gyvenimą.

Namai yra įrengti moderniu stiliumi. Jame dominuoja balta spalva: balta apdaila, balti stalviršiai, balti baldai. Šviesus interjero stilius pabrėžia patalpų erdvumą ir tampa fonu, kuris įrėmina vitrininius langus. Vizualinis savitumas čia yra kuriamas derinant skirtingas paviršių faktūras: marmurą, metalą, odą, audinį ir pan.

Kadangi bute vyrauja minimaliai elegantiška stilistika, vaizdas pro langą čia yra išskirtinis interjero elementas. Hadsono upė, dangus bei Niujorko pastatų vaizdas interjerui suteikia papildomų spalvų bei charakterio.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis