660 kv.m namas, kurį garsus muzikantas pardavė už 11 mln. eurų

Grupės „Maroon Five” vokalistas Adam Levine savo įspūdingo dydžio namus pardavė kitai muzikos pasaulio įžymybei – atlikėjui bei dainų autoriui John Mayer. Naujajam savininkui atiteko ne tik namas su penkiais miegamaisiais, bet ir dviejų aukštų garažas, didžiulis baseinas bei asmeninė krepšinio aikštelė.

John Mayer namas yra įsikūręs prabangioje gyvenvietėje Los Andžele, Kalifornijoje, kurią sudaro vos 14 namų. Gyvenvietė yra itin pamėgta įžymybių dėl savo uždarumo bei vaizdingos kalvų panoramos.

Šį 11 mln. eurų pirkinį sudaro: 5 miegamieji, 7 vonios zonos, įspūdinga šefo virtuvė, atviro išplanavimo svetainės, poilsio kambario ir valgomojo erdvė, namų kino teatras, asmeninis spa bei sporto salė. 660 kv.m būstą supa 1,5 hektarų sklypas, kuriame yra išsidėstę: baseinas, krepšinio aikštelė, 2 aukštų garažas.

Naujuosius J. Mayer namus dainininkas Adam Levine su žmona Behati Prinsloo bandė parduoti jau 2016 metais už 15 mln. eurų, deja, jiems nepavyko rasti pirkėjo. 2017 metais būsto kaina buvo sumažinta iki 13,5 mln. eurų. Pats A. Lavine šį namą įsigijo 2012 metais už 4,1 mln. eurų, tad namo vertė nuo to laiko ženkliai pakilo.

A. Lavine su žmona per keturis metus, nuo būsto įsigijimo iki pirmojo paskelbimo apie pardavimą, gerokai pertvarkė istorinį nekilnojamo turto objektą. Su dizainerio Mark Haddawy pagalba jie namams suteikė visiškai naują veidą. Interjerui jie parinko modernų stilių. Atsižvelgdami į būstą supančią nuostabaus grožio aplinką, apdailai pasitelkė tik natūralias medžiagas, kurios kuria harmoningos erdvės įspūdį.

Tikriausiai viena išskirtiniausių šio būsto dalių – bendra, atviro išplanavimo svetainės, poilsio kambario bei valgomojo erdvė, kuri yra užpildyta natūralia šviesa, patenkančia pro stoglangius bei vitrininius langus. Slankiojanti langų technologija šiltuoju metų laiku leidžia panaikinti kambario sienas ir taip sujungia aplinką su namo vidumi.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis