Garsios įžymybių poros namai Niujorke, kurių vertė – beveik 8 mln. eurų

Modelio Chrissy Teigen ir dainininko John Legend šeima, dėl neseniai sulaukto pagausėjimo – antro sūnaus, nusprendė, kad atėjo metas įsigyti naujus namus. Pora išsirinko stilingą butą Manhatano rajone, Niujorke už 7,7 mln. eurų.

Jauna šeima išsirinko būstą tame pačiame prabangiame daugiabučiame name, kuriame gyveno prieš dvejus metus. Anksčiau pora čia buvo įsigijusi vieno kambario butą, kurį 2016 metais pardavė už 3,3 mln. eurų. Naujuosius poros 242 kv.m namus sudaro: trys miegamieji, trys vonios zonos, atvira svetainės, valgomojo ir virtuvės erdvė bei milžiniška terasa ant stogo.

Vida Press

Šiuose namuose yra nemažai išskirtinių ir akį patraukiančių detalių: 4 metrų aukščio lubos, didžiuliai langai, dujinis židinys svetainėje, stilinga virtuvė su naujausia technika, marmurinė vonia, kurioje yra atskirai įrengta vonia ir dušo kabina, terasa su įspūdingais miesto vaizdais.

Stilingame bute dominuoja modernus interjero stilius su industriniais dekoro akcentais, kurie atspindi gyvenimo didmiestyje nuotaikas. Atidengtos plytinės sienos kuria balanso jausmą, kuris sujungia pastato išorę su vidumi. Medinė apdaila bei švelnūs minkštųjų baldų audiniai kuria namų jaukumą.

Vida Press

Viena įspūdingiausių šių namų erdvių – atviro išplanavimo virtuvės, valgomojo ir svetainės kambarys. Erdvė yra išplanuota taip, kad joje šeimai būtų patogu leisti laisvą laiką drauge. Šiame kambaryje taip pat yra laiptai vedantys į privačią terasą ant stogo.

Vida Press

Terasoje yra įrengtas atskiras valgomasis su nedidele virtuve, kuriais galima džiaugtis maisto ant grotelių kepimo sezono metu. Kiek tolėliau yra įsikūrusi poilsio zona, iš kurios galima grožėtis Manhatano vaizdais. Aplinkai jaukumo suteikia gyvi augalai, lemputės bei medinė grindų apdaila.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis