5 daugiausiai dėmesio gegužės mėnesį sulaukę interjerai

Nors esant tokiam orui norisi kuo daugiau laiko praleisti lauke, tačiau verta nepamiršti ir namų erdvės. Tad tikimės, kad atrasite įkvėpimo ir šiuose interjeruose!

1. Brangiausias butas Niujorke

Ar kada bandėte įsivaizduoti, koks yra pats brangiausias butas viename didžiausių didmiesčių pasaulyje? Niujorkas – vienas iš pagrindinių pasaulio finansų ir komunikacijų centrų, kuriame galima rasti neįtikėtinų prabangaus gyvenimo būdo pavyzdžių. Kviečiame susipažinti su butu, kuris yra įtrauktas į TOP 10 brangiausių Niujorko būstų sąrašą.

Visą interjerą galite apžiūrėti ČIA

2. Spalvingi ritmenbliuzo žvaigždės namai, kurių vertė – 3,5 mln. eurų

Dainininkas bei dainų autorius Usheris, kuris yra pelnęs ne vieną prestižinį „Grammy“ apdovanojimą, nusprendė parduoti savo namus saulėtose Holivudo kalvose, Los Andžele. Žvaigždės trijų aukštų namas šiuo metu yra vertas 3,5 mln. eurų.

Šiuos namus išvysite ČIA

3. Apgalvoti kontrastai 3 kambarių bute Druskininkuose

Sakoma, kai darbas einasi lengvai, rezultatai dažniausiai būna džiuginantys. Šiuo atveju taip ir nutiko: dizainerė Kristina Lastauskaitė-Pundė projektą Druskininkuose atsimena kaip itin lengvą ir malonų. Gal tai – kurorto aura, o gal – faktas, kad šis butas buvo investicinis projektas, o ne šeimos namai, tad jokie asmeniškumai nekišo kojos.

Pasisvečiuoti šiuose namuose galite ČIA

4. Garsios įžymybių poros namai Niujorke, kurių vertė – beveik 8 mln. eurų

Modelio Chrissy Teigen ir dainininko John Legend šeima, dėl neseniai sulaukto pagausėjimo – antro sūnaus, nusprendė, kad atėjo metas įsigyti naujus namus. Pora išsirinko stilingą butą Manhatano rajone, Niujorke už 7,7 mln. eurų.

Įvertinti šį interjerą galite ČIA

5. Mažos erdvės sprendimai: intriga 49 kv.m bute Utenoje

Galimybė išgriauti sienas ir perplanuoti erdves senos statybos daugiabutyje interjero studijos „Kubinis metras“ dizainerių komandai suteikė laisvę kardinaliai pakeisti interjerą – maksimaliai atverti erdvę, išryškinti loftams būdingo stiliaus elementus.

Butą apžiūrėti galite ČIA

Vida press, Leono Garbačausko, Norbert Tukaj nuotraukos

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis