Žurnale „Mano namai“ birželį – stilinga vasara

Vasarą viskas paprasta. Tuo įsitikinę šio mėnesio „Mano namų“ žurnalo viršelio interjero projekto autoriai, gražiame gamtos kampelyje suprojektavę išskirtinio dizaino modernų vasaros poilsiui skirtą namą.

Pagrindinė šio vasarnamio dizaino idėja mintis yra paprastumas – tradicinio fermos klojimo siluetas, gofruoto plieno lakštų fasadas, paprastų eglių lentų apdaila, tik būtiniausi baldai, jokių nereikalingų detalių ir tik dvi spalvos – juoda ir šviesaus medžio – kad niekas neerzintų, neblaškytų ir netrikdytų.

Harmonijos įspūdį savo sode dvidešimt metų kūrė ir dailininkė, kraštovaizdžio dizainerė Eurika Urbonavičiūtė. „Kuriant kraštovaizdį, kaip ir apskritai meną, nėra griežtų taisyklių, bet svarbu kompozicija ir improvizacija,“ – įsitikinusi menininkė.

MANO NAMAI

Šia taisykle projektuodama interjerą neretai naudojasi ir architektė Indrė Sunklodienė – šįkart ji pakvietė mūsų kūrybinę komandą į Liuksemburgą. Šio miesto centre įrengto buto interjere ji sukūrė unikalią miesto erdvę, improvizuotai derindama šiuolaikiškas detales su XX a. modernizmo elementais.

Leonas Garbačauskas

Dar daugiau paprastų nepaprastų dalykų – pasiruošimas trumpiausios vasaros nakties šventei po atviru dangumi, dar neišmėginti kepsnių ant grotelių receptai ir prie jų derančios salotos, praktiški sprendimai, kaip rasti vietos daiktams vonioje po praustuvu, mažas tobulai netobulas 1,5 aro miesto kiemelis ir stilingų, praktiškų, įdomių pirkinių idėjos – birželio mėnesio „Mano namų“ numeryje.

Vida Press

Nepamirškite – prenumeratoriai žurnalu gali džiaugtis pirmieji! Ypatingi pasiūlymai Jūsų laukia ČIA

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis