Originalūs „Oskaro“ savininkės namai, kurių vertė – 1,3 mln. eurų

Diane Keaton – garsi amerikiečių aktorė, kuri geriausiai yra žinoma dėl savo kultinio vaidmens Woody Allen filme „Anė Hol“ (angl. „Annie Hall“). Moteris visada pasižymėjo nestandartišku skoniu, o jos namai – puikus to pavyzdys.

1,3 mln. eurų vertės namas yra įsikūręs istorinėje Arizonos gyvenvietėje, esančioje netoli sienos su Meksika, kurią supa dykuma. Namas buvo pastatytas 1890-tais metais. Nors 2014-tais jis buvo renovuotas ir pritaikytas šiuolaikiško žmogaus poreikiams, jame išliko dauguma toskaniškai architektūrai bei interjero stiliui būdingų elementų.

Vida Press

418 kv. m namą sudaro keturi miegamieji, trys vonios kambariai, svetainė, biblioteka, virtuvė. D. Keaton sako, kad kurdama šių namų interjerą ji atidavė visą savo širdį, todėl juos gali palyginti su nuosavu kūdikiu. Dėl išskirtinio architektūros suvokimo, jai pavyko sukurti iš tiesų neeilinę erdvę.

Moteris norėjo kuo išskirtinesnės ir charakteringesnės erdvės. Ji nusprendė pašalinti visą nereikalingą sienų bei lubų apdailą ir palikti neuždengtas sijas bei originalų tinką. Interjere yra juntama toskaniško stiliaus ir modernaus gyvenimo būdo sinergija.

Interjere galima išskirti ne vieną dėmesio vertą detalę: eglute klotas plytines grindis prieškambaryje, bendrame svetainės ir valgomojo kambaryje esančias tamsaus kietmedžio grindis bei neuždengtas lubų sijas, ypatingai apšviestą virtuvės salą, lubas siekiančias knygų lentynas bibliotekoje, marokietiško stiliaus grindis vonioje, milžinišką pagrindinio miegamojo erdvę ir t.t.

Vida Press

„T“ raidės formos namas leidžia mėgautis trimis atskirais kiemeliais, kuriuose galima leisti laiką grožintis dykumos vaizdais. Kad būtų išlaikytas balansas su smėlingu peizažu, aplinką buvo nuspręsta dekoruoti akmenimis ir vazoniniais augalais.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis