Sudėtis:
150 g trintos varškės;
150 g margarino;
3 kiaušiniai;
4 obuoliai;
Stiklinė miltų;
Nepilna stiklinė cukraus;
1 arb. šaukštelis kepimo miltelių;
Vanilinis cukrus.

Paruošimas:
Varškę sumaišyti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilti ištirpintą ir šiek tiek atvėsusį margariną (arba sviestą), po vieną įmušti kiaušinius. Suberti kepimo miltelius ir gerai išmaišyti. Sudėti miltus ir gerai sumaišyti, kol masė taps tirštos grietinės konsistencijos.

Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti nedideliais gabalėliais. Obuolius įmaišyti į tešlą, supilti ją į riebalais išteptą kepimo formą ir kepti įkaitintoje iki 190 laipsnių orkaitėje apie 40 min. Patikrinti mediniu pagaliuku, ar iškepė.

Skanaus!