Ingredientai:
Cukinijos (1 vnt.);
Svogūnai (4 vnt.);
Morkos (0,5 vnt.);
Sviestas (2 šaukštai);
Miltai (4 šaukštai);
Kiaušiniai (3 vnt.);
Parmezano sūris pagal skonį (100 g);
Druska pagal skonį;
Pipirai pagal skonį;
Karštai rūkyta kiaulienos šoninė (100 g).

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą sviestą.

Suberkite smulkiai tarkuotas morkas.

Kepkite vis pamaišant ant mažos ugnies kol svogūnai gražiai pagels.

Suberkite gana smulkiai pjaustytą šoninę ir trumpai dar pakepkite.

Nukelkite nuo ugnies ir palikite atvėsti.

Cukiniją nulupkite, išimkite sėklas ir sutarkuokite smulkia burokine tarka.

Į tarkuotas cukinijas sudėkite svogūnus su šonine, suberkite smulkiai tarkuotą sūrį, miltus ir įmuškite kiaušinius.

Pagardinkite prieskoniais ir gerai išmaišykite.

Mišinį supilkite į kepimo indą (stiklinį ar keramikinį).

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Skanaus!

Daugiau receptų: 1000receptu.lt