Reikia:

800 g konservuotų pomidorų;

300 g jautienos faršo;

400 g konservuotų pupelių;

1 svogūno;

2 skiltelių česnako;

1 vnt. čili pipiro;

1 saldžiosios raudonosios paprikos;

maltos mėsos prieskonių;

2 šaukštų pomidorų padažo;

2 šaukštų vorčesterio padažo;

1 šaukštelio tabasko padažo;

0,5 litro jautienos sultinio;

50 g fermentinio sūrio.

Gaminimas:

Keptuvėje apie 10 minučių pakepinkite jautienos faršą.

Tada į keptuvę dėkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir pakepinkite dar 5 minutes.

Konservuotus pomidorus sumalkite arba perkoškite per sietelį ir pilkite į puodą, kuriame virsite sriubą.

Smulkiai supjaustykite papriką, čiliuką, česnaką ir suberkite į tą patį puodą.

Ten pat sudėkite ir pakepintą jautienos faršą, svogūnus, konservuotas raudonąsias pupeles.

Viską gerai išmaišykite, jei reikia, įpilkite vandens. Troškinant įpilkite pomidorų ir kitus padažus, suberkite prieskonius. Puodą uždenkite dangčiu ir virkite dar 10 minučių.

Sriuba patiekiama su smulkiai tarkuotu sūriu ir česnakine bandele.