Reikės:
6 vištienos ketvirčių,
1,5 puodelio pasukų (1 puodelis – 150 ml),
3 puodelių vištienos sultinio,
500 g virtų bulvių,
2–3 virtų kiaušinių,
6 mažų agurkėlių,
3 šaukštų kapotų svogūnų laiškų,
3 didelių kiaušinių,
1,5 puodelio miltų,
2 puodelių kukurūzų dribsnių,
3 puodelių saulėgrąžų aliejaus kepti,
druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį.

Padažui reikės:
1 puodelio majonezo,
½ puodelio grietinės,
1 citrinos sulčių,
2 šaukštelių cukraus.

Ketvirčius supjaustykite per sąnarį – blauzdeles atskirkite nuo šlaunelių. Gabalėlius sudėkite į dubenį, supilkite pasukas, gerai išmaišykite ir palikite bent pusvalandžiui.

Puode užvirinkite sultinį, įberkite druskos, sudėkite vištieną ir virkite maždaug 15 minučių (kol išvirs). Perdėkite į lėkštę, kad apdžiūtų ir atvėstų.

Pagaminkite salotas. Bulves supjaustykite stambiais kubeliais, virtus kiaušinius ir agurkus – mažesniais. Suberkite svogūnų laiškus, gerai sumaišykite visus ingredientus.

Paruoškite padažą. Sumaišykite majonezą, grietinę, citrinos sultis ir cukrų. Šiuo padažu pagardinkite salotas.

Suberkite miltus, suplaktus kiaušinius ir susmulkintus kukurūzų dribsnius į tris skirtingus dubenėlius. Kiekvieną vištienos gabalėlį pirmiausia apvoliokite miltuose, tada – kiaušinių plakinyje ir galiausiai – kukurūzų dribsniuose. Darbuokitės atidžiai, kad visi būtų padengti tolygiai.
Įkaitinkite aliejų puode ir kepkite vištienos gabalėlius po 8 minutes. Sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų aliejus, ir šiltus kepsnelius patiekite su bulvių salotomis.

Patarimas! Kepsnelių plutelė gerai laikysis ir nenubyrės, jei miltuose, kiaušinių plakinyje ir kukurūzų dribsniuose apvoliotą paukštieną 15 minučių palaikysite šaldiklyje.