Reikės:
400-500 g vištienos filė;
1/2 brokolio;
2 skiltelių česnako;
1 svogūno;
200-300 g pievagrybių arba kitokių grybų;
druskos, pipirų, mėgstamų mėsos prieskonių pagal skonį.

Padažui reikės:
2 v. š. graikiško jogurto;
1 v. š. majonezo;
1 a. š. citrinos sulčių;
Provanso žolelių mišinio;
druskos pagal skonį.

Vištienos filė susmulkiname su brokoliu, česnaku ir prieskoniais smulkintuve su S formos peiliu. Svogūną supjaustome kubeliais, kepame aliejuje kelias minutes, tada dedame smulkintus grybus ir kepame, kol grybai gražiai apskrus.

Foto: Asmeninis albumas

Drėgnomis rankomis formuojame paplotėlį, dedame po šauktą grybų įdaro ir suformuojame kotletą. Į keptuvę pilame šiek tiek aliejaus, kepame iš abiejų pusių, tada uždengiame ir dar troškintiname ant silpnos ugnies 5-7 minutes. Valgome su mėgstamu garnyru ir daržovių salotomis bei padažu.

Skanaus!

Už receptą dėkojame tinklaraščiui „Remember every moment“