1-2 asmenims reikės:
4 raudonų didelių paprikų;
3-4 vidutinių pimidorų;
2 svogūnų;
4 skiltelių česnako;
Himalajų rožinės druskos;
Juodųjų pipirų;
0.5 a.š. maltų kuminų;
1 a.š. maltų raudojųjų paprikų miltelių;
Šiek tiek virinto vandens (jei mėgstate skystesnę sriubą);
Džiuvėsėlių skrebučių;
Prinokusio avokado (nebūtinai).

Paprikas iškepame orkaitėje, šiek tiek atvėsiname, nulupume odą, išimame kotelius su sėklomis, supjaustome kubeliais. Pomidorus nuplykome verdančiu vandeniu, nulupame odeles, supjaustome kubeliais. Troškintuve įkaitiname aliejų, beriame kubeliais pjaustytą svogūną, smulkiai kapotą česnaką, kepame iki auksinės spalvos.

Tuomet beriame pjaustytas paprikas, pomidorus, suberiame prieskonius ir troškiname apie 10 min ant silpnos ugnies. Jei mėgstate skystesnę sriubą, pilame šiek tiek vandens ir viską sutriname blenderiu. Pilame į lekštę, beriame džiuvesėlius ir pjaustytą prinokusį avokadą (nebūtinai), jei mėgstate aštriau, dar apibarstome čili pipirais.

Skanaus!

Už receptą dėkojame tinklaraščiui „Remember every moment“