2 picom reikės:
4 tortilijų;
250 g rūkytos antienos filė (ar kita mėsa pasirinktinai);
pomidorų padažo;
sūrio.

Foto: Asmeninis archyvas

Tortiliją ištepame pomidorų padažu. Dedame pjaustytą kubeliais karštai rūkytą antieną (galite keisti karštai rūkytu kumpiu), ant viršaus dedame gausiai sūrio, uždengiame kita tortilija. Dedame į įkaitintą sausą keptuvę, kepame ant nedidelės ugnies, kol gražiai apskrus, paskui labai atsargiai apverčiame ir pakepame kitą pusę. Iškeptą picą išimame, šiek tiek atvėsiname ir tada pjaustome į 6-8 dalis.

Foto: Asmeninis archyvas

Skanaus!

Foto: Asmeninis archyvas

Už receptą dėkojame tinklaraščiui „Remember every moment“

Dėmesio! Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir kovo mėnesio pabaigoje išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo „Mano Namai“ prenumeratą.