Prancūziškas varškės pyragas

Šis sekmadienis - tai diena, kai savo brangiausioms dėmesį galime rodyti įvairiausiomis formomis. Mes nusprendėme išbandyti šį pyragą ir nenusivylėme!

Tešlai:
200 g sviesto;
0,3 stikinės cukraus;
vanilinio cukraus;
2 stiklinės miltų;

Įdarui:
0,5 kg varškės;
3-4 kiaušiniai;
0,4 stiklinės cukraus;
stiklinė 236 ml.

Sviestą sutarkuojame, sumaišome su cukrumi ir miltais. Susidaro biri masė. Įdarui sumaišome varškę, cukrų ir kiaušinius.

Kepimo indą patepame sviestu, suberiame pusę miltų, sviesto, cukraus mišinį, išlyginame, ant jo užpilame varškę, o ant viršaus vėl miltų, sviesto, cukraus mišinį.

Kepti 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie valandą.

Asmeninis albumas

Skanaus!

Šaltinis: jelena-rimaviciene.blogspot.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis