Dienos patarimas: dantų šepetukas padės nuvalyti net ir sunkiausiai pasiekiamus paviršius

Kiekvienuose namuose daugybė vietų, kurias išvalyti sudėtinga įprastine kempine ar pašluoste. Tiesa, tai nereiškia, kad į šią problemą derėtų paprasčiausiai numoti ranka. Štai 9 pavyzdžiai, kaip galima panaudoti dantų šepetuką skirtingiems namų paviršiams valyti.

1. Kompiuterio klaviatūra – viena sunkiausiai valymo priemonėmis pasiekiamų vietų. Dantų šepetuku galite iškuopti tarp klavišų susikaupusias dulkes.

2. Tarką įprastine kempinėle plauti tikrai nėra lengva, o štai dantų šepetuku – kur kas paprasčiau.

3. Dėl susikaupusių dulkių ir plaukų fenui gali kilti rimtas pavojus. Laimei, į pagalbą ir vėl skuba dantų šepetėlis. Patrumpinkite jo šerelius ir kruopščiai pavalykite feno užpakalinėje dalyje esančias groteles.

4. Ant lipnių segimo elementų susirenka siūlelių ir kitokių šiukšlių. Periodiškai tokio tipo užsegimus derėtų valyti, kad speciali jų struktūra nepradingtų.

5. Viryklė – štai tikrieji plotai dantų šepetuko manevrams demonstruoti.

6. Pelėsis greičiausiai įsiveisia plytelių ir plytų tarpeliuose. Taigi dantų šepetuko ir valomosios priemonės duetas užtikrins idealią šių vietelių švarą.

7. Atliekų kriauklėje beveik niekuo neįmanoma sugaudyti, o štai šepetukas su šia užduotimi susitvarkys be didesnių sunkumų.

8. Maišytuvas po procedūros dantų šepetuku atrodys tiesiog tobulai.

9. Šaldytuvo lentynos ir kavos aparatų grotelės visada bus idealios būklės, jei jas valysite dantų šepetėliu ir valomąja priemone.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis