Kaip geriausia nuplauti plastikinę palangę

Plastikinių palangių neužtenka vien nuvalyti drėgna šluoste, geriausia naudoti specialias, plastikui valyti pritaikytas priemones arba stiklinių paviršių valymo priemones, o dėmes geriausia valyti kempinėle šiurkštesniu paviršiumi.

Jei naudojate skystą valiklį, rekomenduojama juo apipurkšti palangę ir kuriam laikui palikti, o tada patrinti kempinėle ir nuplauti vandeniu. Palanges galima valyti drėgnomis servetėlėmis, skirtomis biurui arba virtuvei ir mikrobangų krosnelei – pamatysite, kad ir šis metodas visai gerai padeda atsikratyti net ir įsisenėjusių dėmių.

Galite pagaminti košelę iš baltiems skalbiniams skirtų skalbimo miltelių, ja ištepkite palangę, po to nuplaukite vandeniu. Taip pat galite pasigaminti muilo koncentratą iš muilo likučių.

Palangės valymo problemų sumažės, jei ją apklijuosite ar užklosite plėvele. Ji dengta laku, todėl lengvai nusiplauna. Po kurio laiko plėvelę galima pakeisti. Taip pat galima naudoti pastą iš sodos ir nedaug vandens.

Dar geriau palangės baltumą padės atkurti specialios pastos konsistencijos plovimo priemonės, kurių būna parduotuvėse.

Tiesa, kad ir kokią valymo priemonę naudosite, nuplovę palangę visada nušluostykite paviršių sausa šluoste ar servetėle – taip prie jos nekibs dulkės.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis