Ar dabar tinkamas laikas investuoti?

Tokį klausimą turėtume sau užduoti kiekvienas iš mūsų. O atsakymas į šį klausimą yra labai paprastas – jei savo sąskaitoje turite sukaupę laisvų pinigų, kurie šiuo metu nieko „neuždirba“, turėtumėte investuoti nedelsdami.

Kodėl investuoti reikia nedelsiant? Pradėkime nuo pradžių: investavimo tikslas – „įdarbinti“ savo laisvus pinigus, kad pinigai darytų pinigus. Kuo anksčiau pradėsite investuoti, tuo ilgiau Jūsų pinigai dirbs ir daugiau uždirbs. Taigi, laikas dirba investuotojo naudai.

Apie ką svajojate?

Prieš pradėdami investuoti turėtumėte atsakyti į dar vieną svarbų klausimą – koks yra Jūsų tikslas, kodėl norite pradėti investuoti? Kitais žodžiais tariant – apie ką Jūs svajojate? Ar norite sukaupti įnašą naujiems namams? Sodybai? Išvažiuoti į egzotišką kelionę? Norite sukaupti lėšų sumokėti už vaikų mokslus universitete? Norite jausti finansinę laisvę, t.y. norite gyventi ne iš samdomo darbo, o iš investavimo metu gaunamo pelno?

Jeigu jau žinote savo tikslą – jį užsirašykite, taip pat pasižymėkite terminą, kada norite jį pasiekti. Užsirašinėjimas gali pasirodyti keistas ar nereikalingas, bet patikėkite – ant popieriaus užrašyta data privers Jus grįžti prie minties apie savo svajonę, apsvarstyti įvairias situacijas, todėl turėsite daugiau galimybių savo svajas sėkmingai įgyvendinti. Taip, tai tiesiog psichologinis triukas, bet jis tikrai veikia!

Kaip įgyvendinti savo svajonę?

Nuo Jūsų tikslo priklauso, kokiam laikui galite investuoti savo sukauptus ir nenaudojamus pinigus. Nuo to priklauso, į kokį finansinį instrumentą galėtumėte investuoti – ar į investicinius fondus, ar į investicinį draudimą, į akcijas ar pan.

Be to, reikėtų atsižvelgti ir į tai, jog anksčiau buvęs geras investicinių priemonių pajamingumas negarantuoja tokio paties pajamingumo ateityje. Todėl prieš nusprendžiant investuoti verta nuodugniai susipažinti su įvairių investicinių sprendimų sąlygomis, sutarčiai taikomais mokesčiais, ir išsiaiškinti galimas rizikas.

Priimant sprendimą dėl investavimo, būtina atsiminti pagrindinę taisyklę – investuoti galima tik savo laisvus pinigus. Laisvi pinigai yra ta Jūsų turima suma, kurios kasdienėms išlaidoms padengti Jums neprireiks artimiausius 3–5 metus.

Pradėkite jau šiandien!

Yra sakoma, kad, pradedant sportuoti, sunkiausia yra pakilti nuo sofos, o toliau viskas sekasi vis lengviau. Taip pat yra ir su investavimu – sunkiausia yra priimti sprendimą ir pradėti. Kai sprendimas yra priimtas, toliau yra lengviau ieškoti informacijos, klausti patarimų, atsirinkti gerus pasiūlymus.

Įvertinkite mūsų pasiūlymą Jums - „Mandatum Life“ Jūsų sutarties sukauptą kapitalą padidins dar 3 proc.* nuo Jūsų sumokėtos vienkartinės įmokos, jeigu sudarysite naują investicinio draudimo sutartį ne trumpesniam nei penkerių metų terminui, o Jūsų įmoka bus ne mažesnė kaip 3 000 eurų.

Investuodami „Mandatum Life”, galėsite patys suformuoti savo investicinį portfelį iš plataus „Mandatum Life“ investicinių krypčių sąrašo arba pasirinkti vieną iš Investicijų valdymo paslaugos krypčių, kurias valdo profesionalūs „Mandatum Life“ fondų valdytojai, nuolat informuojantys, kaip sekasi dirbti Jūsų pinigams.

Palikite savo telefono numerį, ir „Mandatum Life“ konsultantas susisieks su Jumis. Nurodydami savo kontaktinius duomenis, Jūs niekuo neįsipareigojate, tačiau galite gauti gerų idėjų, kaip uždirbti iš savo turimų laisvų pinigų.

*3 % pasiūlymas galioja įmokoms nuo 3 000 iki 100 000 Eur. Investuojantiems nuo 100 000 Eur pateiksime individualų pasiūlymą.

„Mandatum Life“ grupė priklauso sėkmingai finansinei grupei „Sampo“ ir yra viena iš labiausiai gerbiamų bei puikius kapitalo pakankamumo rodiklius turinčių finansinių paslaugų teikėjų Šiaurės Europoje ir Baltijos šalyse.

Užsakymo nr.: PT_72612326

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis