Išpuoselėta ir elegantiška: sieniniai dušo latakai

GEBERIT sieninis dušo latakas suteikia galimybę įrengti išskirtinio dizaino dušo erdvę. Įmontuotas į sieną, šis gaminys išsiskiria ne tik elegancija, bet ir aiškia planavimo, įrengimo ir priežiūros pridėtine verte.

Įrenkite dušo lataką ne grindyse, o sienoje. Sieninis dušo latakas ne tik vizualiai, bet ir techniškai pranašesnis už grindinį. Grindų dangos nesugadins trapo dangtelis ar kelių krypčių nuolydžiai, atrodys estetiškiau ir elegantiškiau. Be to, sieninis latakas palengvina šildomų grindų įrengimą dušo erdvėje.

Toks sprendimas suteikia daugiau laisvės įrengiant vonios kambarį pagal kiekvieno norus. Dušo grindims galima rinktis norimas plyteles, nebereikia atsižvelgti į grindų trapą. Sieninis dušo latakas yra idealus sprendimas pasirinkus didelių matmenų plyteles.

Apie privalumus detaliau:

Dušas be padėklo suteikia vonios kambariui žymiai daugiau išskirtinumo.

– Naudojant sieninį lataką, nepažeidžiamas plytelių paviršiaus vientisumas, todėl paviršius paprasta valyti.

– Išskirtinai aukštos kokybės, GEBERIT sieninis dušo latakas – puikus dizaino pasirinkimas. Naudojimo galimybės daug platesnės, negu jūs galvojate: sistemiška technologija leidžia įrengti sieninį dušo lataką netgi ten, kur įrengimo erdvė labai ribota.

– GEBERIT sieninis dušo latakas turi įmontuotą vadinamąją plaukų gaudyklę, ją galima greitai išimti ir išplauti. Įrengus sieninį dušo lataką valyti grindis dušo erdvėje ypač lengva.

Universalumas: dangtelį galima pritaikyti prie pageidaujamos plytelių tekstūros.
Universalumas: dangtelį galima pritaikyti prie pageidaujamos plytelių tekstūros.
Gamintojo archyvas

– Platus įvairaus dizaino latako dangtelių pasirinkimas užtikrina, kad GEBERIT sieniniai dušo latakai tiks bet kokiam vonios kambariui.

Daugiau informacijos: www.geberit.lt

Užsakymo nr.: PT_75663045

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis