Jei esate gimę po Svarstyklių, Skorpiono ar Šaulio ženklu – šis gėlių horoskopas kaip tik jums

Rudenį daug kas keičiasi – lapų spalva, drabužiai, oras. Atrodo, visiškai tikėtina, kad rudens zodiako ženklai mėgsta permainas. Ar gimėte rudenį, ar tiesiog norite perimti kitų Zodiako ženklų savybių, puikus būdas pasidžiaugti rudeniu – rudeninės puokštės. ataria, kokios gėlės ir puokštės tinka kiekvienam iš rudeninių Zodiako ženklų.

Svarstyklės (rugsėjo 22 – spalio 23 d.)


Vėstančios dienos ir tamsios naktys primena mums ryškų skirtumą tarp gyvybės ir mirties, saulėlydžio ir saulėtekio, elegancijos ir paprastumo. Šį sezoną Svarstyklių puokštėse turi atsispindėti dualumas. Gėlių, kuriomis save apsupate, balansas ir grožis, primins ramias, harmonizuojančias natas ore.


Shutterstock


Sustatykite šalia džiovintas ir gyvas gėles – tai įkūnija Svarstyklių charakterį. Romantiški tonai – kavos su pienu spalvos jurginai, kalijos, darželinės blizgės – primins švelnius saulėlydžius, suteiks paprastumo ir paguodos, kurių jums taip reikia.


Skorpionas (spalio 23 – lapkričio 21 d.)


Gilėjant rudeniui, gelstantys, sausi lapai ima kristi ant žemės, kad pasidalintų su ja maistingomis ypatybėmis ir pavasarį ji vėl atgimtų. Skorpiono mėnesiu mus supa tamsa, o naktys dar ilgėja. Šis rudens vidurio laikas kviečia dalintis tuo, ką turime, ir paslaptimis su artimiausiais žmonėmis, kadangi vis geriau suvokiame, kas dedasi mumyse. Dėl to vertėtų susikurti puokštę iš gyvo ąžuolo šakelių, pistacijų, rudųjų saulėgrąžų, tamsiųjų kosmėjų, džiovintų vikių.


Shutterstock


Šaulys (lapkričio 21 – gruodžio 21 d.)


Paradoksalu, bet tai – tamsiausias ir daugiausia vilčių teikiantis metas. Tamsiausiame danguje ryškiausios žvaigždės, kurios veda mus savo viltinga šviesa. Vainikai – puikus gėlių simbolis šį sezoną, jie rodo, kad viskas eina ratu – džiaugsmas, amžinybė.


Shutterstock


Šiuo laikotarpiu pinkite vainikus – jie simbolizuoja amžiną gyvenimą, rodo, kad galimybių keliai beribiai. Gražiai atrodys vainikas iš sausmedžio, eukalipto, japoninės churmos šakelių ir dviejų spalvų tilandsijų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis