Fengšui patarimai: kaip įnešti pokyčių į namų dekoravimą bei gyvenimą

Šie patarimai padės atnaujinti namų interjerą ir suteiks daugiau šviesos tamsiems jūsų kambarių kampams, paskatins energijos tekėjimą ir sukurs labiau teigiamą aplinką, mielą ir optimistišką atmosferą, kuri pritrauks teigiamus pokyčius, sveikatą ir turtus jūsų namams.

Šie fengšui patarimai yra paprasti ir tarsi savaime suprantami. Tamsieji jūsų namų kampai ir vonios kambariai kaupia neigiamą energiją, ypač ilgais žiemos vakarais. Paprasti ir lengvai įgyvendinami patarimai padės jums neutralizuoti šį neigiamą poveikį ir atrasti geriausią bei tinkamiausią būdą namams suteikti daugiau šviesos ir energijos.

Šviesa yra viena galingiausių fengšui priemonių. Jeigu namuose bus daugiau apšvietimo prietaisų ir žvakių, tai sustiprins energijos tekėjimą ir subalansuos namų dekoravimo idėjas.

Shutterstock

Taigi, štai keli fengšui patarimai, kurie padės atnaujinti namus:

1. Apšvietimo prietaisai su srovės reguliatoriais ir nedidelės žvakės sukuria jaukią aplinką, taip jūsų namų interjerui suteikdami daugiau harmonijos. Ryški šviesa namus pripildo dinamiškos energijos ir pritraukia pokyčius, kurie yra netikėti, bet malonūs.

2. Atspindinti šviesa papuošia jūsų namus. Veidrodžiai, keraminės ir stiklo vazos, krištolo šviestuvai ir stalo lempos, iš nerūdijančio plieno ar poliruoto metalo pagaminti daiktai namams suteiks daugiau šviesos.

3. Šviesos šaltiniai – ant grindų pastatomi šviestuvai, stalinės lempos, naktinės lempos ir sieniniai šveistuvai – neutralizuoja užsistovėjusią energiją. Veidrodis, atspindintis šviesą ir ją siunčiantis į tamsų kampą, – tai puikus būdas neigiamai energijai neutralizuoti ir energijos srautų judėjimui užtikrinti visuose namuose.

4. Pakeisdami tamsių atspalvių patalynę, kilimus, užuolaidas, stalo tekstilę ir dekoratyvinių pagalvėlių užvalkalus į šviesesnius variantus neabejotinai suteiksite erdvei daugiau šviesos ir ji labiau atitiks fengšui namų dekoravimo principus.

5. Visi puikiai žinome, kad variantų, skirtų langams uždengti, parduotuvėse tikrai labai daug. Vis tik langams dekoruoti rekomenduojama rinktis natūralias medžiagas. Rinkitės lengvų ir gaivių audinių variacijas. Užuolaidas keiskite langinėmis, žaliuzes – romanetėmis, tokiu būdu suteikdami naujų dekoravimo akcentų ir artėjant pavasariui gyvenamąją erdvę pagyvindami šviesiais atspalviais.

6. Ne ką mažiau svarbus ir įėjimo į namus dekoravimas, o rinktis ir šiuo atveju rekomenduojama šviesias spalvas. Jei atkreipsite dėmesį į šį patarimą, pagal fengšui filosofiją užtikrinsite nuolatinį energijos srautų judėjimą namuose.

7. Norint į namus pritraukti permainas galima perdažyti baldus ar namų puošybos aksesuarus šviesesnių atspalvių dažais ar papuošti augalo vazoną šviesiu audiniu. Tereikia pasiūti paprastą maišelį ir jį prie vazono pritvirtinti dekoratyvine virvute. Be jokios abejonės, šie pokyčiai suteiks jūsų namams gaivos ir išskirtinumo.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis